Detski-magazin.com използва "бисквитки" ("курабийки", "cookies"), за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Бебефон Philips AVENT DECT 505 Виж по-голяма

Бебефон Philips AVENT DECT 505

189,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка. (Виж условията)

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция (виж повече)

Радиус на действие до 330 м - сигурно приемане в дома Ви и около него. Малко и мобилно устройство при родителите. Възможност да говорите на бебето. Приспивни песнички. Щипка за колан.

СПЕЦИФИКАЦИИ: Диапазон на работната температура: 10 - 40°C; Температурен диапазон (съхраняване): 10 - 40°C; Честотна лента DECT; Автоматичен избор на канали; Брой канали: 120; Автоматично предупреждение "извън обсег"; Индикатор за изтощена батерия; Светлини за нивото на звука; Регулиране на силата на звука; Регулиране на чувствителността; Време за зареждане: 8 часа; Електрозахранване: 220-240 V; Време на работа с акумулаторни батерии до 24 часа; Еко режим за намалена консумация на енергия.

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

* Задължителни полета

Вижте също
 • Няма наличност

  Аналогов бебефон, осигурява пълно приемане в и извън дома с минимум смущения от други устройства. 16 канала. Обхват до 200м. Светлинен индикатор за звуците на бебето. Настройка на силата на звука на родителското устройство. Възможност за настройка чувствителността на устройството при бебето.

  169,00 лв
  Купи
 • Няма наличност

  Подсигурете си спокойствие с бебфона Expert Care Babymoov

  199,00 лв
  Купи
 • Няма наличност

  DECT Бебефон Philips AVENT - SCD 510 - изключително голям обхват - 300 метра

  197,00 лв
  Купи