Detski-magazin.com използва "бисквитки" ("курабийки", "cookies"), за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Chicco - Инхалатор - небулайзер (ултра тих) Виж по-голяма

Chicco - Инхалатор - небулайзер (ултра тих)

150,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка. (Виж условията)

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция (виж повече)

Бързо и ефективно разтваря всякакви лекарства, без да прегрява разтвора, което способства за максималното съхранение на медицинския препарат.
Уредът е компактен, с неповторим дизайн и има удобна дръжка за пренасяне.
Лесен е за експлоатация, здрав, многофункционален и ултра тих.
Специалната колба Sidestream скъсява цикъла на терапия, което обезпечава ефективното поемане на лекарството от детето и в същото време намалява вероятността от похабяване на препарата.
Уредът съответства на действащите норми за електромагнитна съвместимост и може да се използва във всякакви сгради, включително и в подземни помещения.

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

* Задължителни полета

Вижте също
 • Инхалатор за бебета Omron DUOBABY NE-C301-E е инхалатор и назален аспиратор в едно.

  163,00 лв
 • Комбинирането на дизайн и ефективност, Zephyr овлажнител на въздуха ви гарантира оптимално ниво на влажност в затворени помещения. Овлажнителя за възхуд е подгодящ както през по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

  138,00 лв
 • Овлажнител за деца с етерични масла. Идеален е за детска стая. С 10-часовия автономен режим на работа, овлажнителя Pommy гарантира, че вашето бебе ще има спокойни нощи. Неговият атрактивен дизайн и синя светлина ще успокои детето ви.

  132,00 лв
 • Работи със студена пара, като променя влажноста на въздуха.Капацитет на контейнера за вода - 3.5 литра. Йонизира въздуха. Притежава система за автоматично изключване.Овлажнителя за възхуд е подгодящ както през по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

  156,00 лв
Други продукти с марка CHICCO