Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Бюлетин

Столчета за хранене

Столчета за хранене - избирайте информирано!

От момента, в който детето започва да седи самостоятелно и най-важното, уверено, родителите се сблъскват с въпроса за ядене “по възрастен начин” - седнал на масата, но истината е, че е в специален детски стол. Заедно с развитието на прогресивни изобретения в областта на механизмите за приспособяване и методите на трансформация, същите тези уреди "растат" по-бързо от децата. Днес можете да намерите модерни продукти както в класическата версия, така и в изцяло модерни версии:

  • регулиращи;

  • с масичка;

  • люлеещи се;

  • преносими;

Такива модели не носят вече две, а три и дори четири функции - функцията на отдих се съчетава със седенето. Благодарение на тази функция и заедно с популярните играчки за бебета това място може да забавлява бебето за малко. Разглеждайки цялото това разнообразие, което се предлага от магазини и интернет сайтове, става ясно, че изборът на правилния модел няма да бъде лесен. Но, знаейки няколко нюанса, можете бързо да закупите точно модела, който ви подхожда и радва детето ви.

Столче за хранене - какво да търсите при покупка?

Когато избирате детски стол за хранене, трябва да разчитате на факта, че бебето ви ще прекара доста дълго време (около 20-40 минути по време на всяко ядене). Следователно, основните характеристики на добрите модели е максималният комфорт и надеждност. За да бъдат изпълнени тези две условия, при избора трябва да се обърне внимание на:

  • Пълният комплект (от какво е изработена рамката, наличието на подлакътници, какво е покритието и дали може да се сваля за миене, характеристики на предпазните колани, които са на маса (подвижни или не), дали има табла и др.

  • Настройките (дали височината, положението на гърба му, височината на подложката, предпазните колани и плота на масата) са регулируеми.

  • Мобилност (наличието на колела в конструкцията, ако да - тогава от какъв материал са направени).

  • Компактността.

  • Характеристики на грижата за продукта (обърнете внимание на материала, от който е направено покритието и дали е възможно да извадите масата).

  • Безопасност (ако е възможно, проверете продукта за стабилност, като го разклатите в различни посоки), а също така проверете всички крепежни елементи за здравина, наличието на остри ъгли и фиксатори (ако конструкцията има колелца).

Detski-magazin.com - доказано качество на достъпна цена.

Едно от основните предимства на Detski-magazin.com е, че ние не сме просто магазин за майки и деца, а уникална услуга, чиято цел е да помагаme на бременни жени и щастливи млади родители денонощно. Нашият онлайн магазин е сред лидерите на пазарa в България, на продукти за грижа за бебето от водещи марки. Можете да изберете и поръчате столче за хранене от нас, както и всичко необходимо за хранене: чинии и прибори, шишенца, бутилки и дори малки домакински уреди. Всички наши продукти са сертифицирани продукти на реномирани световни марки, които предлагаме да закупите на най-разумната цена. Всяка покупка от нас е вашата гаранция, че детето ви ще бъде обградено само с висококачествени и безопасни за ежедневната употреба продукти.