Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Ако често карате с дете в кола, вероятно бихте искали правилно и удобно да организирате цялото налично пространство и да не претрупвате интериора. С помощта на специален органайзер за кола можете да носите със себе си всички неща, които вие или вашето дете изискват.

Приспособленията са фиксирани за гърба на предната седалка и се различават от обикновените покривала по това, че имат специални джобове за съхранение на продукти.

Видове и избор на органайзер за кола

Детските органайзери за кола, които можете да закупите на сайта ни detski-magazin.com, се различават основно по своите дизайнерски характеристики, те са представени под формата:

  • един или повече джобове. Тези джобове са фиксирани към гърба на предната седалка с помощта на специални каишки. Те имат едно или повече пространства с различни размери и дълбочина. Много е удобно, когато джобовете са направени от прозрачен материал, така че веднага да можете да видите какво има вътре, а не да изваждате цялото съдържание;

  • модели с калъф. В допълнение към органайзера, тези варианти се допълват с покривало, което може да предпази както гърба на предната седалка, така и цялата седалка от зацапване.

С такъв органайзер за кола децата могат да имат под ръка любимите си играчки, храна и книги. А колата и нейната седалка, ако дадете предпочитание на органайзер за кола с калъф, ще бъдат защитени от зацапване.

Освен това препоръчваме да обърнете внимание на следните критерии:

  • цена. Цената може да бъде различна: от 20 или повече лева;

  • производствен материал. Най-често това са мръсо- и водоотблъскващи материали;

  • марка. Нашият сайт представя този тип продукти от марките: BabyOno, BeSafe, Britax Römer, Hauck, Munchkin и много други.

  • цвят и дизайн. Най-често се използват тъмни нюанси: кафяво, сиво, черно. Дизайнът може да бъде както класически, така и по-модерен, такива вариации са с опростени и плавни очертания;

  • тип и конструктивни характеристики. Броят и размерът на джобовете могат да бъдат различни, от 1 или повече.

Автомобила и всички седалки в него стават възможно най-ангажирани и функционални. В случай, че решите да премахнете органайзера, това ще стане много лесно и при сгъване няма да заема много място в багажника или чантата.

Доставката на поръчки се извършва в цяла България, включително малки градове и села. В този случай ние избираме най-подходящата и удобна транспортна фирма.

Цялата информация за всеки продукт е в индивидуалната му страница. Ако това не е достатъчно или имате въпроси, свързани с цената, времето за доставка, не можете да направите избор, препоръчваме ви да се свържете с нашите оператори по телефона в работно време.