Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Лампи

Лампа за детската стая - прекрасна находка за съвременните родители, изпълняваща две функции наведнъж: ярък дизайн и подходящо осветление за вашето бебе.

Детската стая е малко "гнездо" на вашето дете. Именно в стаята си то прекарва по-голямата част от времето си. Всичко, което го заобикаля, влияе директно върху неговото благополучие и здраве. Осветителните тела днес стават също толкова необходим аксесоар както рамка за снимка или бебефона, изпълняващи не само функцията на декор.

Какви видове лампи има?

  • Стенни - класически вид. Обикновено те осветяват конкретната област, към която са насочени. Този тип тела са евтин и добри варианти.

  • Таванни. Осветяват много по-голям участък от помещението, отколкото стенните. Тези модели могат да бъдат с различни размери и форми. Цената на таванните варианти е много по-висока, особено ако е представена под формата на количка, играчка или анимационен герой.

  • Настолни. Най-практичния и най-евтин вариант на лампа за детска стая. Този модел може да бъде с различни форми, оборудвана с различни функции и да създава приглушена светлина.

Какви функции изпълняват лампите за детска стая?

  • Безопастност. Много бебета се страхуват да заспят в тъмното. В тази ситуация идват на помощ нощните светлини за деца. За да разсеете страха от бебето, просто трябва да оставите осветлението. Нощните светлини за бебета от ново поколение са изработени от висококачествени материали и организирани по такъв начин, че дори и при ярка светлина да не навредят на бебето. Особено популярни в този случай са нощните осветителни тела тип LED поради тяхната характерна яркост и ниска консумация на енергия. LED светлините са идеални дори за новородени.

  • Уют и комфорт. Правилното, красиво осветление създава усещане за комфорт. Вече можете да си купите детска лампа с различни форми и цветове. Продават се различни серии продукти, създадени въз основа на любими анимационни герои. Можете да поръчате модел за малката принцеса или вашия супергерой.

  • Удобство. Нощната лампа за детска стая може да се използва и при хранене на бебето. Ако не е проектирана специално за монтаж на стена или тавана, то тя винаги може да бъде преместена във всяка друга стая. Това е практично и много удобно, защото детето расте и скоро ще рисува снимки с цветни моливи в хола.

Предвид разнообразието от нови продукти, които се появяват в магазините всеки ден, днес можете да си купите нощна лампа за детската стая съвсем лесно, но дали вашето дете ще я хареса, в случай че е готово да ви помогне да направите добър избор? Ето защо ние предлагаме продукти от различни производители на най-добри цени в онлайн магазина Detski-magazin.com, където можете да се запознаете с асортимента в удобно за Вас време.