Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Бюлетин

Овлажнители

Как да изберем овлажнител?

    За да изберете въздушен овлажнител, трябва да навигирате възможните разновидности на тази техника.

Основните моменти, на които трябва да се обърне внимание.

  • Мощност. Силата на продукта, който ще изберете, следва от лични разсъждения. Каква площ на сградата трябва да бъде запълнена с допълнителна влага? Този елемент трябва да бъде инспектиран както трябва, в зависимост от това в коя стая ще го инсталирате. От предлаганите модели си струва да се изясни, че ултразвуковият овлажнител е най-силният, освен това механично задържа висока влажност.

  • Ниво на шум. Тъй като влажността в помещението трябва да се поддържа денонощно, подгответе се за факта, че вашият модел ще работи през нощта, тъй като насън дишането е по-дълбоко. Като следствие от това си струва да обърнете внимание на знака за шум. Овлажнителят на студена пара и ултразвук действат практически безшумно, включително по време на сън те няма да ви пречат. А нивото на звука на парните модели е много по-високо, тъй като по време на работа те излъчват доста неприятни бучащи звуци.

  • Енергийна ефективност. Какъвто и уред да изберете, той ще работи дълго време. В съответствие с това, когато избирате оборудване за сграда, трябва да обърнете внимание на използването му на електричество. Между всички варианти, които в момента са на пазара днес, най-високата консумация на енергия е на парните модели, около 300-500 вата. Консумацията на енергия на останалите е от 15 до 100 вата. 

  • Ефективност. Що се отнася до овлажняването на въздуха, тук местата са подредени последователно. Третото място получава класическия модел. Той има ниска производителност от около 150-300 g / h. На второ място са парните  с производителност от 400-700 g / h. И първото, по заслуга водещо място, се заема от ултразвуковия овлажнител, който не само поддържа влажността на въздуха в спектъра от 80%, но и има много широк диапазон на влага. В допълнение, това оборудване е оборудвано с въртящ се пулверизатор, който има способността да пръска пара във всяка посока. Купувайте само известни и надеждни марки, например Lanaform и Nuvita, това ще ви даде гаранция за качество.

Само в нашия онлайн магазин можете да закупите висококачествен овлажнител на конкурентно ниска цена.