Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Как да изберем овлажнител?

    За да изберете въздушен овлажнител, трябва да навигирате възможните разновидности на тази техника.

Основните моменти, на които трябва да се обърне внимание.

  • Мощност. Силата на продукта, който ще изберете, следва от лични разсъждения. Каква площ на сградата трябва да бъде запълнена с допълнителна влага? Този елемент трябва да бъде инспектиран както трябва, в зависимост от това в коя стая ще го инсталирате. От предлаганите модели си струва да се изясни, че ултразвуковият овлажнител е най-силният, освен това механично задържа висока влажност.

  • Ниво на шум. Тъй като влажността в помещението трябва да се поддържа денонощно, подгответе се за факта, че вашият модел ще работи през нощта, тъй като насън дишането е по-дълбоко. Като следствие от това си струва да обърнете внимание на знака за шум. Овлажнителят на студена пара и ултразвук действат практически безшумно, включително по време на сън те няма да ви пречат. А нивото на звука на парните модели е много по-високо, тъй като по време на работа те излъчват доста неприятни бучащи звуци.

  • Енергийна ефективност. Какъвто и уред да изберете, той ще работи дълго време. В съответствие с това, когато избирате оборудване за сграда, трябва да обърнете внимание на използването му на електричество. Между всички варианти, които в момента са на пазара днес, най-високата консумация на енергия е на парните модели, около 300-500 вата. Консумацията на енергия на останалите е от 15 до 100 вата. 

  • Ефективност. Що се отнася до овлажняването на въздуха, тук местата са подредени последователно. Третото място получава класическия модел. Той има ниска производителност от около 150-300 g / h. На второ място са парните  с производителност от 400-700 g / h. И първото, по заслуга водещо място, се заема от ултразвуковия овлажнител, който не само поддържа влажността на въздуха в спектъра от 80%, но и има много широк диапазон на влага. В допълнение, това оборудване е оборудвано с въртящ се пулверизатор, който има способността да пръска пара във всяка посока. Купувайте само известни и надеждни марки, например Lanaform и Nuvita, това ще ви даде гаранция за качество.

Само в нашия онлайн магазин можете да закупите висококачествен овлажнител на конкурентно ниска цена.