Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Кенгуру

Денят на млада майка пролита незабележимо: успокояване, хранене, приспиване, игра, пеене на песнички и отново в по кръга. Истинска катастрофа е когато спешно се наложи да се излезе нещо. В допълнение към факта, че бебто трябва да бъде облечено и събрано, също трябва да се извади и количката. Изглежда тъй просто, а всъщност е цяло предизвикателство, все пак не можете да оставите детето без надзор. Истинска радост и истински спасител в подобни ситуации е кенгуруто.

В днешно време има изобилие от модели с различно качество, кройки и съответно ценови сегмент.

Кенгуру раниците са удобни и практични

Преди да започнат да избирате и купувате раница за пренасяне, младите майки четат форумите с надеждата да се натъкнат на положителни отзиви и отрицателни коментари.

Нека да разгледаме плюсовете и минусите на такава покупка.

Защо си струва да купите раница за носене на деца?

  • Ръцете ви са свободни. Можете да използвате кенгуруто не само на улицата, но и у дома, без да вдигате поглед от други дела.

  • Те са практични. Кенгуру раницата ще издържи дълго, тъй като повечето модели са предназначени за тегло до 12-18 килограма.

  • Добре е за здравето на вашето бебе. Седенето в правилна позиция за носене помага на детето да формира правилния силует и функции на опорно-двигателния апарат.

  • Близък контакт. Всичко, което заобикаля бебето, е ново за него, така че усещането за подкрепа и телесен контакт с близки е много важно и просто необходимо.

  • Комфорт и защита. Чувствайки се защитено, бебето се чувства много по-добре и е в добро настроение.

Минуси:

  • Бебето е пораснало, но кенгуруто остава. Не е тайна, че бебетата растат не с дни, а с часове. Въпреки факта, че кенгуруто е в състояние да издържи средно 15 килограма, нейните граници не са неограничени. Затова, както казват, всяко нещо с времето си.

  • Всичко е добро в умерени граници. Не бива да се прекалява използването на каквото и да е раница, тъй като бебето е свикнало да седи, но също така трябва да пълзи и да бъде подвижно. Следователно, оптималното време за използване на такъв продукт е 1,5-2 часа на ден.

  • И най-големият минус на устройството е, че не всеки може да го носи, защото за родителите, когато го използват, той дава забележимо натоварване на гърба.

Можете да закупите кенгуру раница в онлайн магазина Detski-magazin.com. Ние продаваме продукти от най-добрите производители на най-добра цена. Ако се съмнявате в правилния избор - обадете ни се! Нашите високо обучени експерти ще се радват да ви помогнат да поръчате най-доброто за вас и вашето бебе.