Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Стъпало за баня

Стъпало за баня - надежден помощник за достигане на всичко

В живота на всяко дете идва моментът, когато то изисква независимост и иска да направи всичко само. Такова желание си струва да бъде подкрепено, в края на краищата, самостоятелното дете е гордост за родителите си. При това, съвсем ясно е, че мама и татко се притесняват за сигурността му. Затова си струва да се погрижим за безопасността предварително и да се купи всичко необходимо. Детско стъпало – идеалното решение, детето без да пада ще може да стигне до  мивката или да се качи на тоалетната. 

Преди са използвали табуретки, но ергономичните специализирани аксесоари са по-удобни. Те ще бъдат полезни не само в банята за извършване на хигиенни процедури, но и в кухнята, например, ако палавничето иска да помогне на майка си.

Има два вида стъпало за баня:

  • подставки

  • със стъпало

Ако е единствено дете в семейството, за предпочитане е първият вариант. Вриантите със стъпало са незаменими, когато в семейството растат няколко деца на различна възраст.

Стилни и безопасни

Детските стъпала трябва да са устойчиви, така че по краищата са поставени гумени облицовки, които няма да позволят на детето да падне, а подът ще е защитен от надраскване. Покритие против подхлъзване се използва и на повърхността. 

За производството се използва издръжлива пластмаса, а за покритието най-често е направено от каучук. Продуктът се почиства лесно – просто измийте или избършете с влажна гъба. И тъй като това трябва да е редовно, най-добре е, декоративните елементи да бъдат водоустойчиви.

Производителите обръщат голямо внимание на визията, като предлагат цветен дизайн с разнообразни щампи: от приказни герои до забавни животни. Можете да намерите детски подставки с принцеси за момичета, а момчетата със сигурност ще се зарадват на варианти със супергерои.

Детски стъпала за баня: на какво да се обърне внимание, преди да купите 

  • Избирайте модели с не-хлъзгава повърхност и гумени ръбове. 

  • Определете каква е нужната височина (единични – около 14 см, двойни – 20 см). 

  • Платформата трябва да бъде лека, за да може мъника да я премества сам. 

  • Уточнете с максималното тегло на натоварване. 

Голям избор на детски аксесоари с актуални цени можете да намерите в онлайн магазина на Detski-magazin. Имаме представена оригинална продукция на местни и световно известни марки. На сайта ще можете да се запознаете с мнения на купувачи за качеството. Ние ценим вашето време, затова доставяме поръчки за цяла България в най-кратки срокове (около 24 часа).