Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Бюлетин

Гърнета

Как да приучим детето към гърнето?

Бебешки гърнета - това е деликатна тема за всички родители. Привикването на детето към него, често е трудно. Нашият онлайн магазин Detski-magazin.com има всичко, за да направи тази процедура приятна и забавна за бебето. Моделите Reer и Munchkin ще се харесат на всички деца, без изключение. Те са под формата на приятелско зайче и патици и са боядисани в ярки, атрактивни цветове. Имат удобни дръжки, държащи се върху които бебето може самостоятелно да се изкачи. Специална ергономична седалка и дръжки помагат на бебето да поддържа правилната позиция, докато седи и поддържа здрава стойка.

Какво гърне да купите за вашето дете? 

Има модели, които може да се прикрепи забавна дрънкалка, така че дори и процесът да е по-дълъг, бебето няма да се отегчава или уморява. Други пък са интерактивни и имат възможност за натискане на бутон, напримери човка на пате, при което то ще издаде смешн звук. Те са изработени от хипоалергенен, нетоксичен материал. На някои модели горната част се отделя и се почиства лесно.

За момичета са подходящи ароматизираните варианти на Disney с нежни пастелни цветове. Те са украсени с ярко изображение и имат свежа миризма. Също така могат да свирят приятни мелодии. Момчетата ще обичат модели от серията Scooter с гумени дръжки, фар и клаксун. Седейки на такова гърне, бебето ще се почувства като истински състезател. 

Ограничителна седалка за тоалетната 

За по-големите деца можете да си купите детска приставка за тоалетната или детска седалка за тоалетна. Приставката е с гумирани ръбове против приплъзване и е здраво закрепена към тоалетната. Седалката за тоалетна е оборудвана със специален фиксатор, който предотвратява подхлъзване и случайни падания. Седалката има анатомична форма и е изработена от подходящ за кожата хипоалергенен материал. 

Къде да купя детско гърне? 

Купуването на този тип продукт в София и други български градове вече е много лесно. Сайтът Detski-magazin.com представя пълна гама от детски гърнета и приставки за тоалетната. Всички продукти са преминали строг контрол на качеството и имат гаранция от производителя. На сайта можете да си купите саксия от производители като: 

  • Kikka Boo
  • Lorelli

  • Chipolino
  • Disney

  • Moni

  • TegaBaby и други