Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Бебешка вани - незаменим аксесоар за грижа за бебето

Ако се обърнем назад и погледнем към миналото, в което са живели родителите ни, тогава там няма да видим много аксесоари и устройства за грижа за детето и бебешката ваничка не е изключение. Ако нашите майки ни къпеха в обща голяма баня, то сега на пазара този вид продукти са в изобилие (анатомични, със седалка, с канализация). Днес можете да си купите различни модели в почти всеки специализиран магазин. Остава само въпросът за качество и безопасност при избора на ваничка за къпане на новородено.

Ванички за бебе. Широка гама от продукти в Detski-magazin

Днес анатомичните модели за новородено са много популярни сред грижовните родители. Детето се чувства комфортно и безопасно в нея.

Сред широката продуктова гама можете да намерите варианти със специална подложка против плъзгане, която ще предпази детето от подхлъзване на крачетата. Също така има модели оборудвани с клапа, която улеснява процеса на източване на водата за родителите. Сега не е нужно да повдигате или обръщате ваничката, за да излеете вода от нея.

Освен това в можете да намерите стабилна стойка, която ви позволява удобно и най-важното безопасно да инсталирате ваните за новородени на правилното място. Поставка за баня ще направи процеса на къпане възможно най-удобен за родителите. Затова препоръчваме да купите бебешка вана в комплект със стойка. Като направите поръчка през сайта на магазина, получавате най-добрия продукт на евтина цена.

Предимства от пазаруването в онлайн магазин Detski-magazin.com:

  • Доставка и продажба на стоки се извършва на територията на цяла България;

  • При поръчка на стоки за на 70 лева ви очаква приятна изненада - безплатна доставка;

  • Продукти с добро качество, въпреки ниската цена;

  • Безопастнос. Може да не се притеснявате за безопасността на бебето. В крайна сметка всички продукти са изработени от висококачествени екологични материали.

  • Евтино, висококачествено и безопасно с онлайн магазина Detski-magazin!