Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Как да изберем акумулаторна кола ?

Как да изберем акумулаторна кола ?

Има няколко основни неща, върху които трябва да помислим преди да закупим акумулаторна кола. Запознайте се с тях! Надяваме се да сме полезни :)

1. Размер и тегло - много е важно да помислите къде Вашето дете ще кара акумулаторната кола - в парка, по улицата или в двора. Ако е необходимо превозването на колата до мястото то тя трябва да е съобразена с размера на Вашият багажник. За това преди да закупите акумулаторна кола - прочетете внимателно нейните характеристики и се разходете до гаража с ролетка в ръка :)

2. Батерия - на пазар се предлагат акумулаторни коли с батерия 6, 12 или 24V. Ако Вашето дете е по-мъничко то Вие без проблем можете да закупите модел с батерия 6V можете да избирате между акумулаторен мотор, бъги или кола. Имайте предвид, че колкото повече волта е батерията толкова по-мощна е колата. Най-добрият вариант е акумуалторна кола с батерия 12V. 

3. Брой места - повечето модели, които се предлагат на пазара са едноместни, но има и такива които са с две места. Ако имате близнаци или две дечица с  малка разлика - вземе двуместен автомобил или голям двуместен джип.

4. Дистанционно управление - ако детето е по-мъничко е препоръчително колата или акумуалторния джип да е с дистанционно управление за да можете и Вие да помагате в ситуации в които се налага. На по-късен етап, може детето да управлява колата само без Вашата помощ.

5. Функции - има различни екстри, които можете да разгледате. Например светещи фарове, амортисьори, отварящи се багажници и врати и MP3 изходи и какво ли още не.

Изберете най-подходящата акумулаторна кола ТУК

Ако намирате статията за полезна и интересна, споделете я в социалните мрежи: