Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Да се запознаем с полските колички Adbor

Да се запознаем с полските колички Adbor

Ще Ви запознаем с някои от най-популярните модели на полските колички Adbor. Насладете се на високо качество, модерен дизаин и удобство на достъпна цена!

Zippy 3 в 1 - Специална лагерна система на предните и задните колела както и амортисьори на всяко колело. Изключително маневрена. С помпащи се гуми. Предлага се Zippy “All in One” - всичко необходимо, от кош за новородено до комарник. Разнообразие от десени. Отличава се с много високо качество. 

Marsel Sport - Спортен модел с който с лекота ще можете да маневрирате по всякакви неравни терени. Тя е със специална лагерна система на предните колела и амортисьори на всичките гуми. Отново се предлага 3 в 1 - всичко необходимо за разходката Ви.

Marsel Elit - серията е направена от лен с красиви флорални мотиви. Marsel Elit се предлага се 3 в 1 плюс всички останали аксесоари. Изключително красива, направена за ценители. Предлага маневреност,  функционалност и високо качество на изработката.

Marsel Len - една от най-предпочитаните модели на марката Adbor. Нейната дамска е направена от 100% лен. Еко френдли материята е произведена от био ограник материал, безвреден за всички бебчета. Marsel Len е много модерна, маневрена и елегантна комбинирана детска количка 3 в 1. 

S-Line - един от най-продаваните модели на Adbor. S-Line много маневрена и вози меко и плавно. Нейните  гуми са помпащи се и разполагат с амортисьори. Изработена е от антиалергични и незапарващи материи. При този модел е обърнато внимание и на най-малкия детайл. Убедете се сами в това и изберете S-Line Adbor.

Duo Galiani - Adbor са помислили и за родителите на близнаци и са създали модела Duo Galilani. Количката се отличава с изключителна здравина и стабилност. Управлява се леко и вози меко и плавно тъй като гумите й са помпащи се. Може да се ползва от раждането на бебетата тъй като в комплекта й са включени порт бебета. Може допълнително да закупите и столчета кошнички, които да монтирате на рамата на Duo Galiani.

Bartolino - изключително меко и плавно возене заради специалната лагерна система на предните гуми. Комплекта се предлага 3 в 1. Този модел е със система против превъртане. Много здрава и стабилна детска количка.

Nemo - ако искате да се отличавате в тълпата - тогава изберете Adbor NEMO. Изработена от луксозна еко кожа със специално внимание към всеки елемент.Със система анти-разклащане на предните колела при повдигаме на задните и изкачване на бордюри и неравности (със запомнящо движение). Количката се предлага в комплект със кош за новородено, лятна седалка и кошничка за кола + аксесоари.

Arte - Adbor предлага количка за новородени бебета на изключително ниска цена поради факта, че не се предлага отделен кош за новородено,  а нейната седалка се трансформира в такъв с едно движение. Количката е компактна и много удобна

Всички модели на марката Adbor разгледайте при нас

Ако намирате статията за полезна и интересна, споделете я в социалните мрежи: