Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Бюлетин

Възглавница за бременни и кърмене - удобство и комфорт

За бременна жена комфортът в съня е нещо специално. В края на краищата, големия корем затруднява движението, дава натоварване на гръбначния стълб и в резултат на това се получава болка в гърба и в областта на шийката на матката. За да улесни съня и да го направи възможно най-удобен и сладък, онлайн магазинът Detski-magazin препоръчва възглавница за кърмене и бременни жени. Този продукт добре поддържа бедрата, корема и краката на жената. Идеален за употреба по време на бременност и следродилен период. Те са изработени от естествени материали, които няма да дразнят кожата. Грижата за тях не изисква много усилия. Достатъчно е да се пусната в пералната машина.

Възглавници за кърмене

Новороденото бебе е беззащитно същество, което все още напълно зависи от майка си. Мама, от своя страна, трябва да осигури на бебето грижа, любов и внимание. Този продукт ще помогне в това трудно, но така приятно нещо. Той е идеален за кърмене както на едно дете, така и на близнаци. Както можете да видите - това е универсален продукт, който може да улесни грижата за бебето. В бъдеще възглавницата може да се използва за спане или за игра на детето.

Предимствата на пазаруването в нашия магазин са:

  • Високо качество. Всички продукти са изработени от естествени материали, които не увреждат кожата на детето и майката;
  • Продажба и доставка на стоки се извършва на територията на цяла България.
  • Ниската цена ги прави достъпни за всички майки;
  • При поръчка над 70 лв се доставката е Безплатна :).