Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Категории
Бюлетин

За Нас

Detski-magazin.com е онлайн магазин, който ви предлага голямо разнообразие от бебешки и детски стоки.  При нас ще намерите всичко, което е важно за бебетата, децата и техните родители.

Историята на detski-magazin.com

Магазина стартира работа през 2009-та година, когато една бъдеща майка се опитва да намери най-добрите продукти за своето дете, но не успява.
Така решава да създаде свой магазин с помощта на съпруга си, който да отговаря на нуждите на всяка майка. 

  • В началото магазина предлага малък обем от стоки - около 1000 продукта.
  • В следващите години обема от продукти се увеличава до 15 000 актуални продукта.
  • През 2015-та година Detski-magazin.com вече е един популярните online магазини за детски и бебешки стоки.
  • През 2018-та година, екипа се разширява, опитвайки се да направи щастливи още повече бъдещи майки.
  • През 2021-та слагаме ново начало със слогана "от майки за майки". Ина, Йоанна и Силвия започват с нова идея за развитие на магазина в насока към още по-лично и професионално обслужване и предлагане на продукти: които стимулират развитието на децата; които носят удобство и спокойствие на родителите и които са “от майки за майки” 

Мисия

Да усмихнем възможно най-много семейства като предложим качествени продукти с перфектно обслужване.

"Ще се постараем да ви дадем най-добрите съвети, в името на това малките да бъдат щастливи. В сайта ни няма да наблягаме на реклама на продуктови категории, а ще наблегнем на съвети, които са на база нашия личен опит (с децата ни) и професионалния такъв - който сме изградили през всичките години в онлайн търговията на бебешки и детски стоки. Вярваме, че с лично отношение, коректност и взаймна грижа можем да сме полезни!"

Ина, Йоанна и Силвия

ТЕТЕРОН TM ООД
ЕИК: 205066604 
гр. София, Драгалевци ул. Горска поляна 24

Офис - гр.София, ул. Подуево 10.