Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Детски шейни

Характеристики на детските шейни

Детски шейни – едно от най-големите зимни забавления, възможност да се забавлявате и активно да прекарвате времето си, а също и удобно превозно средство, което позволява на родителите да ускорят движението по улиците. Те са добре познати в България, благодарение на климатичните условия, а производителите се стремят да разнообразят гамата от модели. Шейна може да се купи за деца от шест месеца (шейни-колички) и се използват различни модификация чак до юношеството. Това е един чудесен начин за семейна почивка: спускане от хълм няма да откажат дори и възрастните.

Можете да купите следните видове шейни за деца:

  • Обикновени детски шейни.

  • Нормални шейни с преместваща дръжка за родители.

  • Дървени детски шейни.

  • Съвременни модели с волан.

  • Пластмасови шейни, подходящи за спускания от планината.

Задавайки си въпроса, къде да купя детска шейна евтино и в добро състояние, родителите попадат на страниците на онлайн магазина и се сблъскват с проблема за избор. За да определите модела и да намерите най-добрият вариант, трябва да се вземат предвид някои характеристики и особености:

Възрастта на детето. За децата до една година не е препоръчително да се вози в обикновенна шейна, тъй като тяхната координация на движенията още не е достатъчно развита, за да се задържи в седалка.

За Управление. На родителите трябва да бъде удобно да вози бебето. Така че, след като проучите каталога с шейни в магазина, трябва да се определи височината на дръжките и местоположението им, както и наличието на дупки за въже. Ако детето вече може да управлява самостоятелно, то си заслужава да се обърне внимание на модели, изработени във формата на моторни шейни.

Цената. Детски шейни се различават по отношение на цените в зависимост от модела, материала за производство, популярността на марката, както и допълнителните екстри. Чрез изучаване на въпроса, колко струват шейните, е желателно да се обърне внимание и на техния размер и дизайн.

Виж още