Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Бънджита

Започвайки от момента на раждането, бебето започва активно да опознава света около себе си и родителите му са първите, които искат да му помогнат в това. За да може малкото съкровище да комуникира правилно със заобикалящата го реалност, трябва да купувате съвременни устройства за развитие.

Бебешко бънджи - за какво служи?

Децата обичат да се забавляват и да прекарват активно време, но родителите не винаги имат толкова свободно време, за да провеждат активности с тях. Тук бънджито идва на помощ. Те са предназначени за онези деца, които вече уверено стоят на краката си, правят първите си стъпки и искат да скачат.

Продуктът се фиксира при вратата, ако е необходимо, той може лесно да се сгъва, сваля и маха. Всички бънджита са безопасни за използване, имат надеждна седалка, в която се намира детето, а коланите се използват за фиксиране. С тяхна помощ можете да сте сигурни, че бебето няма да се преобърне или нарани.
Също така има бънджита, които не се фиксират при вратата, а са напълно независими, като са поставени върху рамката си. Тези модели позволяват, продукта да е винаги близо до вас, така че да виждате бебето постоянно. Често те са по-обемисти, но ако е необходимо, то може лесно и бързо да се разглоби, което позволява да ги взимате с вас при по продължителни пътувания, например по време на вашата семейна почивка.

Почти всяко бънджи в комплекта има и меки подложки на каишките и седалките, така че детето да се чувства максимално комфортно, натоварването на гръбначния стълб е намалено, не се притиска никъде, не се протрива. Бебешките бънджита са изработени от различни хипоалергенни, безопасни, естествени, дишащи материи, които лесно се перат на ръка или в пералня, запазват първоначалната си форма и външен вид.

Изберете бънджи от Detski-magazin

Тъй като асортиментът на нашия онлайн магазин е много разнообразен и голям, препоръчваме ви да се запознаете с основните разлики и видове. Можете да закупите евтини модели, изработени от материали като метал, пластмаса, плат, всеки от които е гарантирано, че е висококачествен, безопасен, хипоалергичен, нетоксичен, лесен за почистване.

Каталогът представя разнообразие от цветове, от неутрално бяло, сиво, традиционно за момчета или момичета, розово, синьо, синьо, пастелно люляково, кремаво и завършващо с много ярки и закачливи: светлозелени, тюркоазени, оранжеви тонове.

Цената на продуктите зависи от марката и екстрите. При нас можете да закупите стоки от следните популярни производители: Cangaroo, Hauck, Munchkin и други.