Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Комбинирани бебешки колички

Комбинирани колички - що е то?

Има два основни типа комбинирани колички:

  • Комбинирани колички 2в1
  • Комбинирани колички 3в1

Специфичното при тези модели е, че в комплекта си, те включват 2 или 3 модула.

Бебешки кош. Този тип кош е предназначен за новородени бебета до 6 месечна възраст. Бебетата се позиционират в легнало положение, като някои кошове имат функция за повдигане на гръбчето. Най-често кошът върви заедно с матраче, което специално изработено за нуждите на детето. Също така имат слънцезащитен сенник и покривало за по-студено време.

Седалка за 6+ месеца. Тези седалки имат опция за различен ъгъл на облегалката, така, че да може бебето да се чувства комфортно: Седнало да разглежда околния свят Пълно легнало положение С лице към родителите, за успокоение.

Кошница за кола. Моделите тип 3в1 притежават в комплекта си и кошница за кола. Тя е със специфична форма, съобразена с изискванията за безопасно превозване на бебе в автомобил. Важно е детето да не седи в този кош повече от 1,5-2 часа без почивка. В случай, че сте на по-дълго пътуване, то е необходимо да правите паузи, в които детето да сменя позицията си. Например гушнато от родител или в пълно легнало положение.

Удобство. И двата вида комбинирани колички (2в1 и 3в1) са удобни за родителите, като включват в комплекта най-необходимите модули и екстри като дъждобран, комарник, чанта за мама, багажник и покривала за студено време.

Купете комбинирана количка от любимия магазин за детски и бебешки стоки - Detski-magazin.com. Ние разполагаме с огромно разнообрази на международно познати марки като Cybex, CAM, Chicco, Hauck, EasyWalker, Peg-Perego, Lorelli, Chipolino, Cosatto и други. Зареждаме също така и с полски модели като Adbor, Retrus, Bexa и други. Нашият екип ежедневно обновава наличностите на сайта, стараейки се да поддържаме възможно най актуални продукти. Поръчайте от нас и се възползвайте от безплатна доставка при поръчка над 70 лв, отстъпки още от първите поръчки, програма за лоялни клиенти и цялостното преживяване в един добре подреден сайт за вас и вашето дете.