Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Комбинирани бебешки колички

Какво представляват комбинираните колички?

Този тип колички се делят на два основни типа:

  • Бебешки колички 2в1
  • Бебешки колички 3в1


Специфичното при комбинираните колички е, че в комплекта си, те включват 2 или 3 модула.

Бебешки кош. Този тип кош е предназначен за новородени бебета до 6 месечна възраст. Бебетата се позиционират в легнало положение, като някои кошове имат функция за повдигане на гръбчето. Най-често кошът върви заедно с матраче, което специално изработено за нуждите на детето. Също така имат слънцезащитен сенник и покривало за по-студено време.

Седалка за 6+ месеца. Тези седалки имат опция за различен ъгъл на облегалката, така, че да може бебето да се чувства комфортно:

  • Седнало да разглежда околния свят
  • Пълно легнало положение
  • С лице към родителите, за успокоение.

Кошница за кола. Моделите колички 3в1 притежават в комплекта си и кошница за кола. Тя е със специфична форма, съобразена с изискванията за безопасно превозване на бебе в автомобил. Важно е детето да не седи в този кош повече от 1,5-2 часа без почивка. В случай, че сте на по-дълго пътуване, то е необходимо да правите паузи, в които детето да сменя позицията си. Например гушнато от родител или в пълно легнало положение.

Удобство. Количките 2в1 и 3в1 са удобни за родителите, като включват в комплекта най-необходимите модули и екстри като дъждобран, комарник, чанта за мама, багажник и покривала за студено време.

Виж още