Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

CAM Combi Elite 2012 col.140 - комбинирана детска количка

804,00 лв

1 340,00 лв

-536,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция

ПолЗа момчета

Количката е подходяща за новородени бебета до навършване на 36 месеца. Количката е снабдена с патентованата Quicky System (бързо и лесно слагане върху или снемане от рамата на столчето за кола/коша за новородено) и Via Vai Reverse System (да се поставя седалката с лице към родителя, за деца от 0 до 12 месеца или по посока на движението). Предните колела са двойни с практична система за застопоряване в права посока и спирачка. Всиките колела са с амортисьори. Задните са със спирачка с общо задестване. Дръжката е регулируема и разделяща се. Можете да сваляте тапицерията и да я перете на 30 градуса. Теглото на рамата е 6,4 кг.Размери в сгънато положение: 60х91х43см 

Кош за новородено:

изключителен дизайн и линия! Върху предния капак са поставени кристални апликации. Коша е просторен, с размери 835 mm х 343 mm.Снабден е с Quicky System за бързо поставяне / сваляне на коша от рамата на количката. Има дръжка за носене. Можете да регулирате наклона на гръбчето в 4 позиции. Материята е восококачествена памучна. Има и функция за люлеене.

Тегло с кош за новородено - 12,7 кг.

Лятна количка:

Разполага с анатомичен протектор за главата с опора за гърба; подсилена седалка; 5-точков колан за обезопасяване; мек матрак за седалката. Реверсивна седалка - възможност за ползване на детската количка с лице към родителя (0-12 месеца) или гледаща напред (12-36 месеца) по посока на движението, благодарение на патентованата система Vai Reverse. Ултра компактно сгъване тип "чадър" с поставена седалка, както в позия към родителя, така и в гледаща напред позиция. Сенника на коша за новородено и покривалото (което се превръща в истинско чувалче за краката) може да се използват, за да се конфигурира зимен вариант на количката

Тегло на лятната количка - 9,6 кг.

Размери в сгънато положение: 60х91х43см

Кошница-столче за кола:

Кошница-сточле за кола Area Zero+ , Група 0 + (за деца от 0 до 13 кг), в съответствие със стандарт ECE R44/04. С дълбока странична защита; анатомична възглавница с опора за гърба; мека тапицерия; подплатени протектори на коланите; много позиционен сенник; люлееща се основа с гумени крачета против хлъзгане. Използва се лесно, благодарение на практичния механизъм за регулиране на височината на коланите и регулируем механизъм за фиксиране на колана. Стикери върху страничните бутони с обяснение как да се позиционира правилно дръжката на столчето в колата, върху количката или при носене на ръка, за да се избегне неправилна употреба на продукта. Възможност за използване на столчето с опция AREA BASE S134, (може да бъде закупена отделно).

Тегло на кошницата (без основата) - 3,6 кг, тегло с основата - 6,4кг.

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

CAM Combi Elite 2012 col.140 - комбинирана детска количка

CAM Combi Elite 2012 col.140 - комбинирана детска количка

Комплекта включва - кош, който е одобрен за употреба в автомобил, столче кошничка за кола Area Zero+, универсален дъждобран, обръщаща се седалка, чувалче за крачетата, чанта с подложка за преповиване.

Последни бройки! До изчерпване на количествата!

* Задължителни полета

Вижте също
 •        EVO TRAVEL SYSTEM е красива, модерна и предлага несравнимо качество и комфорт както за бебето така и за родителя. В комплекта на количката са включени: количка, столче за кола 0-13кг, зимен чувал, дъждобран и адаптор за столче за кола.

  699,00 лв
 •        EVO TRAVEL SYSTEM е красива, модерна и предлага несравнимо качество и комфорт както за бебето така и за родителя. В комплекта на количката са включени: количка, столче за кола 0-13кг, зимен чувал, дъждобран и адаптор за столче за кола.

  699,00 лв
 • -22%

      Детска количка TUTEK TAMBERO AK4 (White) е нов модел на полската марка TUTEK. Специална, елегантна и маневрена. Получавате - кош за новородено, лятна седалка, чанта за аксесоари, дъждобран, покривало и комарник. последни бройки!

  698,10 лв 898,10 лв
 •     Детска количка TUTEK TAMBERO AK1 ( Blue ) е нов модел на полската марка TUTEK. Специална, елегантна и маневрена. Получавате - кош за новородено, лятна седалка, чанта за аксесоари, дъждобран, покривало и комарник. Последни бройки!

  765,16 лв
Други продукти с марка CAM