Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

CAM Combi Elite 2012 col.139 - комбинирана детска количка

1 340,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция

ПолЗа момичета

Количката е подходяща за новородени бебета до навършване на 36 месеца. Количката е снабдена с патентованата Quicky System (бързо и лесно слагане върху или снемане от рамата на столчето за кола/коша за новородено) и Via Vai Reverse System (да се поставя седалката с лице към родителя, за деца от 0 до 12 месеца или по посока на движението). Предните колела са двойни с практична система за застопоряване в права посока и спирачка. Всиките колела са с амортисьори. Задните са със спирачка с общо задестване. Дръжката е регулируема и разделяща се. Можете да сваляте тапицерията и да я перете на 30 градуса. Теглото на рамата е 6,4 кг.Размери в сгънато положение: 60х91х43см  
Кош за новородено :
изключителен дизайн и линия! Върху предния капак са поставени кристални апликации. Коша е просторен, с размери 835 mm х 343 mm.Снабден е с Quicky System за бързо поставяне / сваляне на коша от рамата на количката. Има дръжка за носене. Можете да регулирате наклона на гръбчето в 4 позиции. Материята е восококачествена памучна. Има и функция за люлеене.Тегло с кош за новородено - 12,7 кг.
Лятна количка:
Разполага с анатомичен протектор за главата с опора за гърба; подсилена седалка; 5-точков колан за обезопасяване; мек матрак за седалката. Реверсивна седалка - възможност за ползване на детската количка с лице към родителя (0-12 месеца) или гледаща напред (12-36 месеца) по посока на движението, благодарение на патентованата система Vai Reverse. Ултра компактно сгъване тип "чадър" с поставена седалка, както в позия към родителя, така и в гледаща напред позиция. Сенника на коша за новородено и покривалото (което се превръща в истинско чувалче за краката) може да се използват, за да се конфигурира зимен вариант на количката.
Тегло на лятната количка - 9,6 кг.
 Размери в сгънато положение: 60х91х43см
Кошница-столче за кола:
Кошница-сточле за кола Area Zero+ , Група 0 + (за деца от 0 до 13 кг), в съответствие със стандарт ECE R44/04.
С дълбока странична защита; анатомична възглавница с опора за гърба; мека тапицерия; подплатени протектори на коланите; много позиционен сенник; люлееща се основа с гумени крачета против хлъзгане. Използва се лесно, благодарение на практичния механизъм за регулиране на височината на коланите и регулируем механизъм за фиксиране на колана. Стикери върху страничните бутони с обяснение как да се позиционира правилно дръжката на столчето в колата, върху количката или при носене на ръка, за да се избегне неправилна употреба на продукта. Възможност за използване на столчето с опция AREA BASE S134, (може да бъде закупена отделно).
Тегло на кошницата (без основата) - 3,6 кг, тегло с основата - 6,4кг.

 

 

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

CAM Combi Elite 2012 col.139 - комбинирана детска количка

CAM Combi Elite 2012 col.139 - комбинирана детска количка

Комплекта включва - кош, който е одобрен за употреба в автомобил, столче кошничка за кола Area Zero+, универсален дъждобран, обръщаща се седалка, чувалче за крачетата, чанта с подложка за преповиване.

* Задължителни полета

Вижте също
Други продукти с марка CAM