Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Бюлетин

Бебешки колички 3 в 1

Особености на бебешките колички 3 в 1 със седалка за кола

Бебешките колички 3 в 1 са подходящи за категорията деца от раждането до 3 години. Най-популярните марки в тази категория са Cam, Lorelli, Retrus. 3 в 1 количките комбинират три модула:

 

  • Столче за кола. Бебешките колички 3 в 1 са със столче за кола за деца с тегло 0-13 кг, с удобна ергономична дръжка. Може да се използва като кош за носене, столче за кола и люлеещ се стол (при някои модели).

  • Кош за новородено. Кошовете на 3 в 1 бебешките колички са за новородени бебета до 6 месеца. Те са с напълно хоризонтално положение на тялото. При някои модели кошовете могат да се използват и в автомобили.

  • Кош за 6+ месеца. Подходящ е за деца, които добре сядат. Може да се регулира наклона назад. Имат покривало за крачета и предпазни колани с мека подплата.

Предимства на количките 3 в 1

Удобство за родителите. Моделите 3 в 1 на практика с едно движение се превръщат от вариант с кош за новородено в количка за дете 6+ месеца. Коша за кола може да се инсталира и на шасито. Може да се използва от раждането до 3-4 години.

Спящата позиция. Всички опции имат положение на сън за детето. Коша за деца над 6 месеца има няколко позиции на облегалката.

Опции. На практика почти всички модели в комплекта си включват: чанта за майка, покривало за крака, мрежа против комари, дъждобран. Имат различни опции за сгъване при различните производители.

Цени. Можете да си купите бебешка количка 3 в 1 на цена от 360 лв.

Безопасност. Детето е надеждно защитено от удари в количката благодарение на конструкцията. 3 в 1 количките са изработени от високоякостни материали (пластмаса и/или метал). Предпазните колани предпазват при пътувания с кола и разходки с количката.

Допълнителни функции. Има модели с четири или три колела. Може да купите бебешки колички 3 в 1в онлайн магазина.

Комфорт за бебето. Седалката за кола, коша за новородено и коша за пораснали бебета са предназначени да задоволят анатомичните особености на детето според възрастовата му категория.

 

Виж още