Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Бюлетин

Бебешки колички 3 в 1

Бебешки колички 3 в 1 със кош за кола

Подходящи са за деца от раждането до 3 години. Най-популярните марки в тази категория са Cam, Lorelli, Chipolino, Hauck, Cybex, Retrus, Bexa, ABC Design, Kikka boo, Chicco, Peg-perego, Adbor и други. Te комбинират три модула:

  • Столче за кола. Бебешките колички 3 в 1 са със столче за кола за бебчета с тегло 0-13 кг, с удобна ергономична дръжка. Може да се използва като кошница за носене, столче за автомобила и люлеещ се стол (при някои модели).

  • Кош за новородено. Те са за новородени бебета до 6 месеца. Те са с напълно хоризонтално положение на тялото. При някои модели кошовете могат да се използват и в автомобили.

  • Кош за 6+ месеца. Подходящ е за сладури, които добре сядат. Може да се регулира наклона назад. Имат покривало за крачета и предпазни колани с мека подплата.

Предимства:

Удобство за родителите. Моделите 3 в 1 на практика с едно движение се превръщат от вариант за новородено в бебешка количка за дете 6+ месеца. Коша за автомобил може да се инсталира и на шасито. Може да се използва от раждането до 3-4 години.

Спящата позиция. Всички опции имат положение на сън. Седалката за деца над 6 месеца има няколко позиции на облегалката.

Опции. На практика почти всички модели в комплекта си включват: чанта за майка, покривало за крака, мрежа против комари, дъждобран. Имат различни опции за сгъване при различните производители.

Цени. Можете да си купите бебешка количка 3 в 1 на цена от 360 лв.

Безопасност. Детето е надеждно защитено от удари благодарение на конструкцията. Те са изработени от високоякостни материали (пластмаса и/или метал). Предпазните колани предпазват при пътувания с автомобил и разходка.

Допълнителни функции. Има модели с четири или три колела. Може да купите бебешки колички 3 в 1в онлайн магазина.

Комфорт за бебето. кошницата за кола, коша за новородено и седалката за пораснали бебета са предназначени да задоволят анатомичните особености на детето според възрастовата му категория.

Купете качествена бебешка количка 3 в 1 от нашия онлайн магазин Detski-magazin.com на изключително добра цена, с бърза и безплатна доставка за цялата страна. Нашите професионалисти са на разположение да Ви съдействат при избора и да отговорят на всички ваши въпроси, така че покупката да е удобна за Вас и вашият нов член на семейството, и да ви радват всеки път щом излезете на разходка.