Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

1 200,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция

Модулната система Chicco Trio Living можете да използвате от раждането на вашето бебе до навършване  на 3 годишна възраст. Може да се използва в 4 различни конфигурации.
Можете да возите детето си с лице или с гръб към вас. Количката е с предпазен борд, 4 степени за регулиране на облегалката, 2 позиции на поставката за крачета, лека алуминиева рамка и безопасна спирачна система.
Кошчето за новородено и столчето за кола се поставят с една ръка на рамата. Сенника на количката е с прозорче през което да наблюдавате своето дете. Коша за новородено има дюшече, чиято позиция може да се регулира отвън на количката. В него през зимата е топло и уютно , а лятото е прохладно и свежо, благодарение на замрежения прозорец на сенника.
Столчето за кола се монтира лесно в колата, осигурява идеална позиция за врата и гърба по време на движение, столчето е клинично тествано, специалния редуктор подкрепя бебето в правилно положение на главата и гърба, и помага за предотвратяване на т.нар. „плосък синдром на главата”.Също така може да бъде използвано като люлка в къщи.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО:
Кош за новородено - 45/89/65 см. тегло 4,9 кг.
Столче за кола/0-13кг./ - 44/67/61 см. тегло 6,5 кг. с основа и 4,9кг. без основа
Количка шаси - 55/93/105 см. тегло 10,7кг.
Количка сгъната - 41/46 см. дължина - 96 см. Височина

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

Chicco Trio Living включва: столче за кола 0-13 кг с основа  Auto Fix Fast, кош за новородено и летен вариант,зимно чувалче, чанта за аксесоари и дъждобран.

* Задължителни полета

Вижте също
Други продукти с марка CHICCO