Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

1 200,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

Chicco Trio Living включва: столче за кола 0-13 кг с основа  Auto Fix Fast, кош за новородено и летен вариант,зимно чувалче, чанта за аксесоари и дъждобран.


Модулната система Chicco Trio Living можете да използвате от раждането на вашето бебе до навършване  на 3 годишна възраст. Може да се използва в 4 различни конфигурации.
Можете да возите детето си с лице или с гръб към вас. Количката е с предпазен борд, 4 степени за регулиране на облегалката, 2 позиции на поставката за крачета, лека алуминиева рамка и безопасна спирачна система.
Кошчето за новородено и столчето за кола се поставят с една ръка на рамата. Сенника на количката е с прозорче през което да наблюдавате своето дете. Коша за новородено има дюшече, чиято позиция може да се регулира отвън на количката. В него през зимата е топло и уютно , а лятото е прохладно и свежо, благодарение на замрежения прозорец на сенника.
Столчето за кола се монтира лесно в колата, осигурява идеална позиция за врата и гърба по време на движение, столчето е клинично тествано, специалния редуктор подкрепя бебето в правилно положение на главата и гърба, и помага за предотвратяване на т.нар. „плосък синдром на главата”.Също така може да бъде използвано като люлка в къщи.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО:
Кош за новородено - 45/89/65 см. тегло 4,9 кг.
Столче за кола/0-13кг./ - 44/67/61 см. тегло 6,5 кг. с основа и 4,9кг. без основа
Количка шаси - 55/93/105 см. тегло 10,7кг.
Количка сгъната - 41/46 см. дължина - 96 см. Височина

Напишете отзив

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

TRIO LIVING PEGASO - комбинирана количка Chicco

* Задължителни полета