Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Стол за кола Cybex 2016 SOLUTION M 15-36кг - Princess Pink 516145014 Виж по-голяма

Стол за кола Cybex 2016 SOLUTION M 15-36кг - Princess Pink 516145014

339,00 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

516145014

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

     Стол за кола Cybex 2016 SOLUTION M Princess Pink разполага с патентована 3-позиционна облегалка за глава. Тази облегалка не позволява главичката да пада напред когато детето заспи. Подходящо за деца от 3 до 12 годинки


3 степенна облегалка за глава:
Когато детето заспи обикновенно главичката му климва напред. С патентованата 3 позиционна облегалка за глава, тя остава в зоната на безопасност. Изключително важно е главата да е там ако има страничен удар.
L.S.P. Plus:
Телескопичната система за линейна защита от страничен удар (L.S.P. Plus) поглъща енергията на удара при страничен удар. Облегалката за главата може да се регулира и има специална защита. Силата на страничният удар се абсорбира от индивидуално регулируеми странични протектори, както и от протектори за раменете и главата. В същото време, кинетичната енергия на тялото, причинена от въздействието се абсорбира веднага и главата защитена на безопасно място. 
Система за вентилация на въздуха:

С тази система за вентилация и в най горещите дни на детето няма да му е топло и то няма да се изпотява. Има вентилационни канали, които преминават през облегалката и седалката. 

Стол за кола Solution M Cybex има 12 позиции за регулиране на височината на облегалка за главата. В него детето ще се чувства много комфортно и безопасно по време на пътуването.

Напишете отзив

Стол за кола Cybex 2016 SOLUTION M 15-36кг - Princess Pink

Стол за кола Cybex 2016 SOLUTION M 15-36кг - Princess Pink

* Задължителни полета

Други продукти с марка CYBEX