Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M 9-36кг - Manhattan Grey 518000427

549,00 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

518000427

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

10 години на пазара

ПолЗа момчета
Възрастгрупа 3 (9-36 кг)

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M 9-36кг - Manhattan Grey гарантира максимална защита и комфорт по време на път. Подходящ за деца от 9 месеца до 12 години. Разполага с позиция "Шезлонг"


Предпазна възглавница:

В случай на челен удар, силата му се разпределя по цялата повърхност на възглавницата, подобно на напомпана въздушна възглавница. Тя намалява риска от сериозни травми на врата и гърдите (патентован). Силата на удара при челен сблъсък се поема от възглавницата и се абсорбира от нея. Тази система наподобява надута въздушна възглавница и помага за значително намаляване на силата на удара в случай на инцидент. Няма колани, които да наранят детето, като в същото време възглавницата защитава чувствителните глава, врат, рамене и вътрешни органи.

 

Функция "Шезлонг"
Настройва се с една ръка. Когато наклоните столчето в позиция за сън, детето ще спи спокойно и комфортно по време и на най-дългия път.
3 степенна облегалка за глава:
Когато детето заспи обикновенно главичката му климва напред. С патентованата 3 позиционна облегалка за глава, тя остава в зоната на безопасност. Изключително важно е главата да е там ако има страничен удар.
 
L.S.P. Plus:
Телескопичната система за линейна защита от страничен удар (L.S.P. Plus) поглъща енергията на удара при страничен удар. Облегалката за главата може да се регулира и има специална защита. Силата на страничният удар се абсорбира от индивидуално регулируеми странични протектори, както и от протектори за раменете и главата. В същото време, кинетичната енергия на тялото, причинена от въздействието се абсорбира веднага и главата защитена на безопасно място. 
 
Система за вентилация на въздуха:

С тази система за вентилация и в най горещите дни на детето няма да му е топло и то няма да се изпотява. Има вентилационни канали, които преминават през облегалката и седалката. 

 

Стол за кола Pallas M Cybex има 12 позиции за регулиране на височината на облегалка за главата. В него детето ще се чувства много комфортно и безопасно по време на пътуването.

Напишете отзив

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M 9-36кг - Manhattan Grey

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M 9-36кг - Manhattan Grey

* Задължителни полета

Други продукти с марка CYBEX