Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey 610367

286,11 лв

Продуктът вече не се произвежда

610367

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

10 години на пазара

Bodyguard PRO е столче за кола с  иновативна система Crash Absorbing system, която поема и защитава при сблъсък. Попада в грипа II / III , може да се използва за деца от около 3-12 години или с тегло от 15 до 36 кг. Bodyguard PRO е одобрен в съответствие с настоящата регулация за столчета за автомобил ECE 44/04 и е подходящ за всички автомобили, оборудвани със стандартна 3-точкова система за колани.

Тъй като е оборудван със системата ISOFIX CONNECT, Bodyguard PRO може бързо и лесно да се монтира към автомобила. Това поддържа седалката в правилната позиция.

Иновативна сигурност. Bodyguard Pro е оборудван с иновативна система за защита при удар. Мемори пяната, от която е изработено, осигурява оптимална защита в областта на главата. Този допълнителен слой, комбиниран с полистиролна възглавница има ударопоглъщащ ефект, който постига изключителни резултати при старничен или челен  удар. Bodyguard Pro е оборудван и въздушно-джобна система, която също има ударопоглъщащ ефект, тъй като контролира изтичането на въздуха.

Bodyguard PRO расте с детето ви, защото може да бъде индивидуално регулиран според височината му. Всички настройки могат да бъдат направени с една ръка и да превърнат пътуването в приятно изживяване. Облегалката за глава има 7 различни настройки на височината. Когато регулирате височината на облегалката за глава, ширината на страните също постепенно се променя. Водачът на предпазния колан е оптимизиран диагонално, така че да не минава през  врата на детето.

Столчето е направено от висококачествени, дишащи материали, така че детето да се чувства удобно в него. Tапицерията се отстранява лесно и поддържа чиста.

На една ръка разстояние. Столчето е снабдено с поставка за чаша. Можете да изберете да я монтирате от дясната или от лявата страна на столчето за кола.

Характеристики:

  • Размери на столчето: 46 x 45 x 66 см
  • Ширина на седалката: 36 см
  • Височина на облегалката от 66 - 77 см
  • Височина на облегалката от 59 - 71 см
  • Тегло на продукта без опаковката : 6.20 кг
  • Тегло с опаковката : 7.80 кг

Напишете отзив

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey

* Задължителни полета