Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey 610367

286,11 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

610367

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

Bodyguard PRO е столче за кола с  иновативна система Crash Absorbing system, която поема и защитава при сблъсък. Попада в грипа II / III , може да се използва за деца от около 3-12 години или с тегло от 15 до 36 кг. Bodyguard PRO е одобрен в съответствие с настоящата регулация за столчета за автомобил ECE 44/04 и е подходящ за всички автомобили, оборудвани със стандартна 3-точкова система за колани.

Тъй като е оборудван със системата ISOFIX CONNECT, Bodyguard PRO може бързо и лесно да се монтира към автомобила. Това поддържа седалката в правилната позиция.

Иновативна сигурност. Bodyguard Pro е оборудван с иновативна система за защита при удар. Мемори пяната, от която е изработено, осигурява оптимална защита в областта на главата. Този допълнителен слой, комбиниран с полистиролна възглавница има ударопоглъщащ ефект, който постига изключителни резултати при старничен или челен  удар. Bodyguard Pro е оборудван и въздушно-джобна система, която също има ударопоглъщащ ефект, тъй като контролира изтичането на въздуха.

Bodyguard PRO расте с детето ви, защото може да бъде индивидуално регулиран според височината му. Всички настройки могат да бъдат направени с една ръка и да превърнат пътуването в приятно изживяване. Облегалката за глава има 7 различни настройки на височината. Когато регулирате височината на облегалката за глава, ширината на страните също постепенно се променя. Водачът на предпазния колан е оптимизиран диагонално, така че да не минава през  врата на детето.

Столчето е направено от висококачествени, дишащи материали, така че детето да се чувства удобно в него. Tапицерията се отстранява лесно и поддържа чиста.

На една ръка разстояние. Столчето е снабдено с поставка за чаша. Можете да изберете да я монтирате от дясната или от лявата страна на столчето за кола.

Характеристики:

  • Размери на столчето: 46 x 45 x 66 см
  • Ширина на седалката: 36 см
  • Височина на облегалката от 66 - 77 см
  • Височина на облегалката от 59 - 71 см
  • Тегло на продукта без опаковката : 6.20 кг
  • Тегло с опаковката : 7.80 кг

Напишете отзив

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey

Столче за кола Hauck Bodyguard Pro 15-36кг - Black Grey

* Задължителни полета