Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Гризалка с охлаждащ ефект Риба 4м+ TT- 436472 TT-436472 Виж по-голяма

Гризалка с охлаждащ ефект Риба 4м+ TT- 436472 TT-436472

11,90 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

TT-436472

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

Продуктът гризалка с охлаждащ ефект риба 4м+ tt- 436472 e топ качество от Tommee Tippee - водеща марка на пазара.
Гризалка Teethe‘n’Cool включва три повърхности с различна твърдост за всеки етап от растежа на бебешките зъбки (мека, средна и твърда). . Лека и лесна за хващане . Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци . Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник за допълнително успокояване . Ярък и цветен дизайн прави рибката привлекателна за мъничето . Подходяща за бебета на 4 месеца + . Без BPA Съдържание: 1 x Гризалка с охлаждащ ефект 4м+ риба ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не е подходяща за миене в миялна. Гризалката Teethe‘n’Cool включва три повърхностис различна твърдост за всеки етап от растежа на зъбките(мека, средна и твърда). · Лека и лесна за хващане · Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци · Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник и да се използва за успокояване на венците · Подходяща за бебета на 4 месеца + · Без BPA Съдържание: 1xГризалка с охлаждащ ефект 4m+ риба ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не потапяйте във вода. Не е подходяща за миене в миялна.

Напишете отзив

* Задължителни полета