Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
-20%
Гризалка с охлаждащ ефект Риба 4м+ TT- 436472 TT.0108 Виж по-голяма

Гризалка с охлаждащ ефект Риба 4м+ TT- 436472 TT.0108

9,52 лв

11,90 лв

- 20%

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

TT.0108

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

Продуктът гризалка с охлаждащ ефект риба 4м+ tt- 436472 e топ качество от Tommee Tippee - водеща марка на пазара.
Гризалка Teethe‘n’Cool включва три повърхности с различна твърдост за всеки етап от растежа на бебешките зъбки (мека, средна и твърда). . Лека и лесна за хващане . Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци . Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник за допълнително успокояване . Ярък и цветен дизайн прави рибката привлекателна за мъничето . Подходяща за бебета на 4 месеца + . Без BPA Съдържание: 1 x Гризалка с охлаждащ ефект 4м+ риба ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не е подходяща за миене в миялна. Гризалката Teethe‘n’Cool включва три повърхностис различна твърдост за всеки етап от растежа на зъбките(мека, средна и твърда). · Лека и лесна за хващане · Оребрени повърхности за масажиране на чувствителните венци · Пълна с вода част, която може да се охлажда в хладилник и да се използва за успокояване на венците · Подходяща за бебета на 4 месеца + · Без BPA Съдържание: 1xГризалка с охлаждащ ефект 4m+ риба ВНИМАНИЕ! Охлаждайте само в хладилник, не поставяйте във фризер или камера. Почиства се само с влажна кърпа. Не е подходяща за гореща стерилизация (с пара, в микровълнова или чрез изваряване). Не потапяйте във вода. Не е подходяща за миене в миялна.

Напишете отзив

* Задължителни полета