Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M-FIX 9-36кг - Manhattan Grey 517000185

649,00 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

517000185

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

10 години на пазара

Възрастгрупа 3 (9-36 кг)

Стол за кола Cybex Pallas M-Fix 9-36кг Manhattan Grey 2017 гарантира максимална защита и комфорт по време на път. Подходящ за деца от 9 месеца до 12 години. Разполага с позиция "Шезлонг" и Изофикс система.


Едно от най-безопасните и комфортни столчета, които се предлагат. Столчетата Cybex се изработват в Германия съобразени с най-високите изисквания за безопасност.

Столчето Cybex 2017 Pallas M-FIX гарантира голям комфорт и сигурност при пътуването с вашето дете.

Характеристики:

  • За деца от 9 до 36кг (до около 12 годишна възраст)
  • Регулираща се възглавница пред детето (подобна на въздушна възглавница)
  • Удобно спане по време на път - превръща се в "шезлонг"
  • Изофикс система за повече стабилност
  • 3 степени на облегалката за глава (назад на 3 позиции)
  • 12 степени на височина на облегалката
  • Странични протектори за абсорбиране силата на удара (страничен)
  • Вентилация на въздуха
  • Здрава и незапарваща дамска

Регулируема предпазна възглавница:
В случай на челен удар, силата му се разпределя по цялата повърхност на възглавницата, подобно на напомпана въздушна възглавница. Тя намалява риска от сериозни травми на врата и гърдите (патентован). Силата на удара при челен сблъсък се поема от възглавницата и се абсорбира от нея. Тази система наподобява надута въздушна възглавница и помага за значително намаляване на силата на удара в случай на инцидент. Няма колани, които да наранят детето, като в същото време възглавницата защитава чувствителните глава, врат, рамене и вътрешни органи.
 
Функция "Шезлонг"
Настройва се с една ръка. Когато наклоните столчето в позиция за сън, детето ще спи спокойно и комфортно по време и на най-дългия път.

ISOFIX система:
ISOFIX Connect System предлага повишаване на безопасността и стабилността с едно движение. Монтирането на столчето в автомобила става лесно с помоща на конекторите. Те лесно могат да бъдат сгънати ако колата не разполага с такава система.

3 степенна облегалка за глава:
Когато детето заспи обикновенно главичката му климва напред. С патентованата 3
позиционна облегалка за глава, тя остава в зоната на безопасност. Изключително важно е главата да е там ако има страничен удар.

L.S.P. Plus:
Телескопичната система за линейна защита от страничен удар (L.S.P. Plus) поглъща енергията на удара при страничен удар. Облегалката за главата може да се регулира и има специална защита. Силата на страничният удар се абсорбира от индивидуално регулируеми странични протектори, както и от протектори за раменете и главата. В същото време, кинетичната енергия на тялото, причинена от въздействието се абсорбира веднага и главата защитена на безопасно място. 
 
Система за вентилация на въздуха:
С тази система за вентилация и в най горещите дни на детето няма да му е топло и то няма да се изпотява. Има вентилационни канали, които преминават през облегалката и седалката. 
 
Стол за кола Pallas M Cybex има 12 позиции за регулиране на височината на облегалка за главата. В него детето ще се чувства много комфортно и безопасно по време на пътуването.

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M-FIX 9-36кг - Manhattan Grey

Напишете отзив

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M-FIX 9-36кг - Manhattan Grey

Стол за кола Cybex 2017 Pallas M-FIX 9-36кг - Manhattan Grey

* Задължителни полета

Други продукти с марка CYBEX