Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Бюлетин

Бебешки шезлонги

Защо бебешки шезлонг?

Благодарение на развитието на индустрията за детски стоки за дома, съвременните майки получават много по-полезни и приятни изобретения, които правят живота им много по-лесен. Едно такова изобретение е - бебешки шезлонг, който може да бъде закупен онлайн в Detski-magazin.com с доставка за цяла България. Този тип продукт придобива огромна популярност благодарение на някои от забележителните му свойства:

  • Не заемат много място в апартамента;

  • Позволяват Ви да разнообразите свободното време на детето;

  • Удобни са за преместване по апартамента, така че детето винаги да е близо до майката;

След като сте решили да си купите бебешки шезлонг, не трябва да се съмнявате в целесъобразността на такава покупка. Този продукт може да се използва не само за отдих и развлечение на детето, но и от време на време да изпълнява функциите на място за хранене. Особено удобно е да се използва за тази цел с деца, които все още не са готови да седнат напълно.

Функционалност и безопасност

Бебешките шезлонги, представени в нашия каталог, се отличават с техните характеристики. Използваните в тях кошчета имат анатомично правилна форма, за да поддържат правилно още не достатъчно силните мускули на бебето. Има модели с регулируема седалка на наклона. Някои седалки предлагат няколко опции за накланяне, които са подходящи за спане, сядане или накланяне.

Нашите столове са подходящи от раждането, а горната граница на теглото зависи от избрания от Вас модел. Представените модели могат да издържат максимално тегло от 11 до 13 килограма, при което дизайнът им е стабилен.

Надеждните фиксатори, поддържащите допълнителни елементи  за главата и, разбира се, предпазните колани ще осигурят повишена безопасност в продаваните от нас бебешки шезлонги.

Представените модели също се различават по предлагания набор от забавления за бебето, така че престоя в бебешкия шезлонг да не е скучен или монотонен. Размерът на забавленията зависи от модела: има опции не само с висящи дрънкалки, но и с вграден музикален мобилен телефон, който възпроизвежда както красиви, така и приятни мелодии и различни звуци на природата. Дрънкалките и музикалните елементи не само забавляват, но и развиват слухови, зрителни, концентрационни умения и рефлекси за хващане в бебето.