Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Бюлетин

Защо бебешки шезлонг?

Благодарение на развитието на индустрията за детски стоки за дома, съвременните майки получават много по-полезни и приятни изобретения, които правят живота им много по-лесен. Едно такова изобретение е - бебешки шезлонг, който може да бъде закупен онлайн в Detski-magazin.com с доставка за цяла България. Този тип продукт придобива огромна популярност благодарение на някои от забележителните му свойства:

  • Не заемат много място в апартамента;

  • Позволяват Ви да разнообразите свободното време на детето;

  • Удобни са за преместване по апартамента, така че детето винаги да е близо до майката;

След като сте решили да си купите бебешки шезлонг, не трябва да се съмнявате в целесъобразността на такава покупка. Този продукт може да се използва не само за отдих и развлечение на детето, но и от време на време да изпълнява функциите на място за хранене. Особено удобно е да се използва за тази цел с деца, които все още не са готови да седнат напълно.

Функционалност и безопасност

Бебешките шезлонги, представени в нашия каталог, се отличават с техните характеристики. Използваните в тях кошчета имат анатомично правилна форма, за да поддържат правилно още не достатъчно силните мускули на бебето. Има модели с регулируема седалка на наклона. Някои седалки предлагат няколко опции за накланяне, които са подходящи за спане, сядане или накланяне.

Нашите столове са подходящи от раждането, а горната граница на теглото зависи от избрания от Вас модел. Представените модели могат да издържат максимално тегло от 11 до 13 килограма, при което дизайнът им е стабилен.

Надеждните фиксатори, поддържащите допълнителни елементи  за главата и, разбира се, предпазните колани ще осигурят повишена безопасност в продаваните от нас бебешки шезлонги.

Представените модели също се различават по предлагания набор от забавления за бебето, така че престоя в бебешкия шезлонг да не е скучен или монотонен. Размерът на забавленията зависи от модела: има опции не само с висящи дрънкалки, но и с вграден музикален мобилен телефон, който възпроизвежда както красиви, така и приятни мелодии и различни звуци на природата. Дрънкалките и музикалните елементи не само забавляват, но и развиват слухови, зрителни, концентрационни умения и рефлекси за хващане в бебето.