Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Нагревател за маса за преповиване Reer EasyHeat 19050

197,01 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

19050

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 80лв.*

10 години на пазара

Нагревател за маса за преповиване Reer 19050 EasyHeat e страхотен модел, с отлично качество, гарантирано от Reer и Detski-magazin. Перфектна защита срещу простуда!

 

 

При бебетата топлинната регулация през кожата все още не е напълно развита. Следователно те не са в състояние да регулират собствената си телесна температура при резки температурни промени. Изложени на хипотермия веднага след къпане или по време на смяната на пелената. Ето защо е особено важно да се поддържа телесната температура на бебето.

Преносимият нагревател EasyHeatFlex осигурява на вашето бебе незабавна топлина. Поддържа постоянна комфортна температура и компенсира температурните разлики. Това предотвратява вторични заболявания, като настинки, и гарантира на вашето бебе много приятни моменти.

 

 

 

Приятна топлина

точно където е нужна

EasyHeatFlex излъчва топлина равномерно и по този начин осигурява разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти. Благодарение на енергоефективните 500W, мощността на устройството е идеално съобразена с нуждите на вашето бебе.

В допълнение, накланящият елемент, който може лесно да се регулира до 50 °, гарантира, че можете да насочите топлинното излъчване точно до желаното място. Това означава, че на вашето бебе ще му бъде комфортно топло и няма да се поти под нагревателя.

 

 

 

Лесна употреба

благодарение на въженият превключвател

 

Когато преобличат или обличат детето, майките и татковците са със заети ръце и нямат време да се справят с технически сложно оборудване. EasyHeatFlex се включва с едно издърпване на въженцето и веднага осигурява приятно и прецизно топлинно излъчване. Устройството може да се изключи, като отново издърпате кабела. Благодарение на допълнителния дълъг кабел можете лесно да стигнете до превключвателя от всички положения.

 

 

 

Изключително безопасен

благодарение на автоматичното изключване и индикатора за захранване

Особено, когато бързате, може да се случи да забравите да изключите нагревателя. Благодарение на интегрираното автоматично изключване, сега имате едно притеснение по-малко. Работата е удобна чрез превключвателя чрез издърпване, който активира таймера. След около 10 минути устройството се изключва автоматично. Ако 10-минутната работа не е достатъчна, устройството може да се включи отново за нула време. Индикаторът за захранване ви показва дали устройството е включено или изключено по всяко време.

 

 

 

Подходящ за всяка маса за преповиване

благодарение на компактната телескопична стойка с регулируем размер и височина

Лъчистият нагревател е особено компактен и пести място. Със своята 46 см ширина той е по-малък, но все още не толкова мощен, колкото конвенционалния радиационен нагревател, и затова е особено подходящ за малки или тесни помещения. Благодарение на разтегателната телескопична стойка, височината на радиаторния нагревател може да се регулира до максималната височина от 185 cm. За да може индивидуално да се адаптира нагревателя към нуждите на вашият повивалник, той може да се заключи на желаната височина, просто като го завъртите.

 

 

 

Индивидуално регулиране

благодарение на модулната поставка

Стойката позволява гъвкава инсталация на радиаторния нагревател според вашите изисквания и пространствени условия. Благодарение на индивидуално сменяемите елементи на стойката, нагревателя може да бъде поставен близо до стената или повивалника. Функцията за изключване осигурява допълнителна безопасност. Ако радиаторният нагревател е прекалено наклонен, устройството се изключва автоматично, докато не се върне в изправено положение.

 

 

 Детайли за продукта

 

Предлага приятна мигновена топлина и предпазва простудяване

Топлинно излъчване и разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти

С автоматично изключване (10 минути)

1 настройка за отопление: 500 W (230 V, 50 Hz)

Интегрирана функция за изключване: Устройството автоматично се изключва, ако се обърне или падне

Отоплителната глава може да се накланя с до 50 °

С телескопично рамо с регулируема височина

 Компактен дизайн

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР – ЕКОНТ*

Detski-magazin.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

Напишете отзив

Нагревател за маса за преповиване Reer EasyHeat

Нагревател за маса за преповиване Reer EasyHeat

* Задължителни полета

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 80ЛВ. ДО ОФИС НА КУРИЕР – ЕКОНТ*

Detski-magazin.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

Колко ще струва доставката

ТеглоЦена за доставка
от 0кг. до 1кг.6,50 лв.
от 1кг. до 5кг.8,50 лв.
от 5кг. до 10кг.12,50 лв.
от 10кг. до 15кг.16,50 лв.
от 15кг. до 20кг.19,50 лв.
от 20кг. до 30кг.24,00 лв.
от 30кг. до 40кг.29,00 лв.

Цената за доставка при поръчки над 80 лв. е безплатна до офис на Еконт.

Други продукти с марка Reer