Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Cosatto | Столче за кола Cosatto CT5204 All in All Rotate i Size 0+/1/2/3 Motor Kidz CT5204

791,01 лв

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

CT5204

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 80лв.*

10 години на пазара

Столче за кола Cosatto CT5204 All in All Rotate i Size 0+/1/2/3 Motor Kidz e страхотен модел, с отлично качество, гарантирано от Cosatto и Detski-magazin.

All in All Rotate i-Size Столче за кола

Това универсално столче за кола е i-Size, ISOFIX ERF е преминало е през всички етапи на обширните тестове за сблъсък и безопасност, като част от най-новия стандарт R129 / i-Size. Подходящо е за всички етапи, което значи, че може да се се използва от 40 см (от раждането)  до 150 см ( около 12 години). Стандартът i-Size има задължително тестване за страничен удар и тестване при преобръщане, като при тестовете се  използват най-новите манекени за краш тест. В допълнение, столчето е покрило тестове на удари в съответствие със стандартите на ADAC.

С лесно натискане на бутон, All in All Rotate i-Size може да се завърти настрани за лесен достъп от вратата на автомобила. Без повече разтягане и накланяне, когато вдигате бебето или когато поставяте  5-точковия колан. Можете лесно да го закопчаете от удобна позиция извън колата.

All in All Rotate i-Size е сертифицирано за използване в посока обратна на движението(ERF ) до 105 см - приблизително 4 години и ще расте с вашето дете за по-голяма безопасност.

Защо се препоръчва ERF? При сблъсък отпред, седалките, обърнати назад, разпределят силата върху много по-голяма площ от гърба на детето, така че има по-малък натиск върху деликатните глава, врат и гръбначен стълб.

 

All in All Rotate i-Size е първата седалка за кола Cosatto, която използва тъкан, изработена от рециклирани бутилки с над 12 пластмасови бутилки във всяко столче за кола. Създаването на тази материя е част от ангажимента на Cosatto да бъде възможно най-екологичен. Бутилките в нашата тъкан означават по-малко бутилки в депото и по-малко бутилки, които си проправят път към океана.

 

Оформената седалка All in All Rotate i-Size има сигурни точки за монтиране ISOFIX и конструкция, абсорбираща силата при удар. Разполага с изскачаща SIPS (система за защита от страничен удар). Дълбоките странични панели и подплатените облицовки с абсорбираща енергията пяна осигуряват защита при страничен удар. Също така разполага с ексклузивната система против бягство Cosatto 5 точки плюс. Този колан против измъкване от коланите ви освобождава да гледате пътя вместо евентуалните опити на детето ви да избяга. Системата е подходяща за деца до 19,5 кг, което надхвърля стандартното изискване на препоръчително тегло.

 

Спецификации:

Височина детето: 40см-150см.

Възраст: Раждане -12 години при

40 см-105 см - обърнати назад.

76 см-105 см - обърнати напред.

5-точков колан, който се използва до 19,5 кг.

100 см-150 см – Бустер, обърнат напред.

 

На кратко:

i-Size Седалка за всички етапи от 40 см-150 см / раждане до прибл. на 12 години.)

Отговаря на стандарта за безопасност R129/03.

Изскачаща SIPS (система за защита от страничен удар)

Система за странична защита (SPS), която предпазва малкото дете при всяко пътуване с абсорбиращ удара инкрустация от пяна.

Подвижна многостепенна тапицерия.

Регулируема облегалка за глава в 11 позиции.

4 позиции на наклон в режим с лице напред (76 см-105 см).

Разширено обърнато назад до режим 105 см с лесно завъртане.

Еко материя от рециклирани бутилки.

ISOFIX и опорен крак за лесен и безопасен монтаж.

Калъфи от плат с бързо сваляне за лесно почистване.

Включва патентована 5-точкова плюс система против бягство. (само за монтаж от 76 см до 105 см).

5-точков предпазен колан за бързо освобождаване с противоплъзгащи се подплънки за гърдите и коремчета.

Когато не сте в движение, можете да завъртите столчето за лесен достъп до детето си от вратата на колата. Винаги шофирайте със седалка във фиксирана позиция.

Завъртането на седалката е само за стационарна употреба.

Когато смените 5 точковия колан с предпазните колани за възрастни, можете да го запазите в специалното отделение на гърба на столчето

Водеща в индустрията безплатна 3 годишна гаранция за вашето спокойствие!

 

Вижте още:

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР – ЕКОНТ*

Detski-magazin.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

Напишете отзив

Cosatto | Столче за кола Cosatto CT5204 All in All Rotate i Size 0+/1/2/3 Motor Kidz

Cosatto | Столче за кола Cosatto CT5204 All in All Rotate i Size 0+/1/2/3 Motor Kidz

* Задължителни полета

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 80ЛВ. ДО ОФИС НА КУРИЕР – ЕКОНТ*

Detski-magazin.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

Колко ще струва доставката

ТеглоЦена за доставка
от 0кг. до 1кг.6,50 лв.
от 1кг. до 5кг.8,50 лв.
от 5кг. до 10кг.12,50 лв.
от 10кг. до 15кг.16,50 лв.
от 15кг. до 20кг.19,50 лв.
от 20кг. до 30кг.24,00 лв.
от 30кг. до 40кг.29,00 лв.

Цената за доставка при поръчки над 80 лв. е безплатна до офис на Еконт.