Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
-25.25% до 01.09.2022
Столче за кола Avionaut Pixel 0-13 кг ISTANBUL NAVY U.05 Виж по-голяма

Столче за кола Avionaut Pixel 0-13 кг ISTANBUL NAVY U.05

295,27 лв

395,01 лв

-25.25%

Поръчка с 1 клик

(Не е необходима регистрация)

Моля, въведете вашето име

Моля, въведете валиден телефон

Честито! Вашата заявка беше приета.

Вашата заявка е приета и ще бъде разгледана в скоро време, след което с вас ще се свърже оператор/мениджър/консултант на онлайн магазина.

U.05

Остават само

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

10 години на пазара

Възрастгрупа 0+ (0-13 кг)
Столче за кола Avionaut Pixel U.05 0-13 кг ISTANBUL NAVY e страхотен модел, с отлично качество, гарантирано от Avionaut и Detski-magazin.

AVIONAUT Pixel предлага най-високо ниво на безопасност, както и изключително леко структурно тегло в категорията от 0-13 кг. Иновативният композитен материал на обвивката е много лек, като в същото време може да поеме значително количество сила по време на сблъсък, като осигури перфектна защита за детето.

AVIONAUT Pixel е оборудван с уникална PIXEL симетрия, разработена в сътрудничество с авторитети в областта на физиотерапията и детското развитие, която осигурява безопасно и по-удобно позициониране на детето в седалката. Прилагането на тази новаторска технология значително подобрява безопасността на детето и поддържа правилната позиция на тялото.

В допълнение, ефективността на защитата на седалката за кола Pixel е потвърдена от тестове, проведени в много европейски изследователски лаборатории. Доказано е, че Pixel значително надвишава изискванията на стандарта i-Size. В допълнение, фиксирането на колана към IQ ISOFIX база гарантира пълна интеграция с ISOFIX системата на автомобила.

Avionaut Pixel е най-леката седалка за кола на пазара. Въпреки изключителната си лекота, тя е и една от най-сигурните места, доказана от резултатите от тестовете, проведени в няколко изследователски лаборатории. Това, което го отличава, е не само новаторската технология, свързана с безопасността и ергономията, но и нейният всепризнатата модерна конструкция

Безопасността никога не е била толкова лека

Нашата новаторска технология създаде най-леката седалка за кола в света - AVIONAUT Pixel, тежаща само 2,5 килограма и значително подобрява удобството за използване, особено през първите месеци от живота на детето, когато седалката също служи като носител и всеки допълнителен килограм означава голям натоварване за родител.

I-SIZE


Съществува ли европейският стандарт за безопасност на местата за деца под 15-месечна възраст, в сила от юли 2013 г. След това беше въведено задължението да се транспортират децата в колата в задната част до 15-месечна възраст, вместо 9-12 месеца, както беше предвидено в предходния регламент на Европейския съюз, като по този начин значително се увеличи безопасността на децата в режим на транзит. Използването на i-Size гарантира по-добра защита на врата и главата на детето в случай на сблъсък.

ISOFIX


Постоянна за Международната организация за стандартизация, това е система за закрепване на детски седалки към седалки за автомобили. Системата ISOFIX се състои от две устройства, разположени между седалката и задната част на седалката. Важно е, че тези приспособления са закрепени директно към конструкцията на превозното средство, осигурявайки по-твърдо закрепване, отколкото предпазния колан, както и по-добро поглъщане на енергия. Използването на системата за захващане ISOFIX предотвратява неправилната инсталация.- Задължителна за употребата на седалката Pixel

Седалката AVIONAUT Pixel премина всички най-строги тестове, потвърждаващи най-добрата възможна детска безопасност в случай на сблъсък.

EPP

Това е иновативен материал, който прилича на стиропор, но се отличава значително от това, че не е толкова твърд или крехък. Освен това има висока устойчивост на физични и химични фактори. Отличната му здравина прави този материал идеален за конструкцията на седалките на автомобила, тъй като не се деформира дори при силни ударни натоварвания от сблъсък. В допълнение, ЕРП е екологичен материал, който е 100% рециклируем и притежава антибактериални и фунгистатични свойства.

Напишете отзив

Столче за кола Avionaut Pixel 0-13 кг ISTANBUL NAVY

Столче за кола Avionaut Pixel 0-13 кг ISTANBUL NAVY

* Задължителни полета