Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Бюлетин

Характеристики на детските спални комплекти

Всеки родител иска да създаде уют и комфорт на своето бебче, така че то да расте в най-добрите условия. Спалното бельо е важна част от това. То е създадено, за да осигури комфорт и топлина на детето през деня или нощта, като е изработено главно от естествени материи.

Структура

  • Обикновено се състоят от няколко чаршафа и калъфки за възглавници, които могат да бъдат опаковани в подаръчни или обикновени опаковки. Най-често предлаганите размери са спрямо стандартните размери на леглата - 60/120см или 70/140 см.

  • Някои модели включват по 3, 5, 6, 8 части или всичко необходимо за удобен сън на бебето: възглавница и калъфки за възглавница, одеялце или олекотена завивка, чаршаф или плик за съответната завива, долен чаршаф, балдахини, обиколници, като всичките детайли са обединени от един общ дизайн.

Приложение

  • По-популярни са моделите за ежедневна употреба. Те са издръжливи и практични, могат да се използват всеки ден, перат се машинно, издържат на центрофуга и многократно гладене.

  • Комплекти за изписване - те са елегантни аксесоари за спане, с оригинален дизайн и декоративни елементи. 

Качеството на материалите

Тъканите (памук ранфорс, сатен и др.) са меки, дишащи и с антиалергични свойства, пълнителите (пух, перо, холофибър, синтепон) не утежняват продукта и задържат топлината добре. Оцветяват се на водна основа, без формалдехиди. Спазвайки тези основни качества и изисквания се гарантира добрия и безпроблемен сън.

Качество на шева.

За да се предотврати триене, изстискване и преждевременно износване, всички шевове трябва да бъдат меки и еластични, а краищата да бъдат третирани.

Цени

Цените се определят по два основни критерия - качество и брой части в бебешкия спален комплек.

Онлайн магазинът Detski-magazin подбира изключително качествени стоки с гарантиран произход. Можете да закупите бебешки спални комплекти на цена от 21.9 лева за модели от 3 части, около 35-70 лв. за най-популятните модели от 4-6 части,  а има и по-скъпи, луксозни модели, които достигат цена до над 100 лв.

Вашите поръчки ще доставим до всеки град и населено място в България, като предлагаме безплатна доставка при поръчка над 70 лв.