Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Бюлетин

Чувалчета

Когато раждането наближава, майките и татковците са заети да се подготвят за важно събитие. След този ден целият им живот се променя коренно. Едно от първите необходими неща това е спалното чувалче.

Спалните чували са добър заместител на масивните топли одеяла

Основните предимства:

  • детските спалнчи чували топлят в студена вечер и няма да позволят прегряване през лятото;

  • удобни са за използване по време на разходка - закопчаването с цип или копчета е много по-лесно от увиването на одеяло в няколко слоя;

  • дизайнът им не позволява на детето да се отвива по време на сън и да замръзва.

В днешно време производителите предлагат впечатляваща селекция от модели, предназначени за деца от различни възрасти. В нашия магазин можете да закупите модели за деца от раждането до ранна детска възраст.

Как да изберем правилното спално чувалче?

Много е важно да можете да изберете правилния продукт. Важно е то да пасва на бебето по размер. Прекомерно голямото крие риск детето да се свлече под него. Твърде малкият размер ще доведе до притискане върху корема на бебето, което затруднява спокойната почивка.

Спалните чувалчета също са предназначени за различни сезони и температури. Има тънки летни и зимни топли чувалчета за сън. Някои модели се предлагат с качулка. Летните са изработени от муселин, сатен или бархет, а топлите  зимни модели са направени от памук или вълна. 

Продуктите могат да се използват в напълно различни ситуации:

  • у дома в креватчето или в люлка;
  • в столчето за кола;
  • при дълги пътувания;
  • по време на полет и т.н.

В категорията ще намерите продукти от марките: Red Castle, Lorelli, Kikaboo, Kidboo, Babymoov и др.