Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Комплекти за хранене

Висококачествени детски прибори за най-малките

Цветните, удобни и безопасни прибори правят хапването на вашето бебе приятно и спокойно. Когато познатите ястия са в красива чинийка, изглеждат по-апетитни, и бебетата забравят за всичките си капризи. В нашият онлайн магазин можете да купите бебешки прибори и комплекти за хранене, които се произвеждат от най-добрите марки, като се вземат предвид желанията на родителите и при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания за стоки за деца.

Асортимент в категорията

Категорията представя разнообразие от детски комплекти за хранене, комплекти шишета за новородено и други продукти и аксесоари за хранене:

  • комплекти чинии, за бебета до една година

  • вилички и лъжици от различни материали, включително образователни

  • прибори за пътувания;

  • комплекти шишета за новородени

В каталога е лесно да изберете и закупите прибори за храненене за деца за различни възрасти на ниска цена. Удобните комплекти могат да се използват за хранене у дома, да ги взимате със себе си на разходка и дори при пътешествие с детето. Продуктите за бебета са изработени от екологична и безопасна пластмаса, която не променя свойствата си при излагане на висока температура и е безопасна за новородени.

Практичните термо чанти и термоизолиращите опаковки за бутилки на достъпна цена ще запазят храната топла. Термопакетите са компактни и леки, имат удобна дръжка и се мият лесно.

Трапезните бебешки комплекти за хранене имат красив дизайн и отлично качество. Те съдържат няколко чинийки, лъжички и чаши за деца от 6+ месеца. Такива комплекти са предназначени за деца, които вече седят на столчето и дори се опитват сами да се хранят с лъжица.

Интересна новост на асортимента са разнообразни дизайнерски ниблери за бебета от 6 месеца. С помощта на такова устройство бебето може самостоятелно да яде пресни плодове и варени зеленчуци.

Поръчвайки от Detski-magazin.com вие получавате:

  • Издръжливи, красиви модели за деца със сертификат за качество.

  • Предлагаме евтини удобни прибори за употреба у дома, за хранене на улицата и в движение.

  • Безплатна доставка  при поръчка над определена сума.

  • Участие в програмата за лоялни клиенти, която позволява да спестите още от първата покупка.