Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Стерилизатори за бебешки бутилки.

Стерилизаторите за бебешки бутилки са необходими за всяка млада майка. Каталогът на онлайн магазина представя изключително сертифицирани продукти на известни марки като Philips Avent, DR. Brown’s, Munchkin, Reer и други. Какви подробности трябва да се гледат при закупуването на тези уреди?

Стерилизатори - безценно помощно средство за майката

С тяхна помощ може да спести значително време за грижата на детските съдове. С помощта на това оборудване можете да обработвате компонентите на бутилките, биберони, накрайници, лекарствени дозатори, лъжици, чаши и шишета за кърмене, буркани за храна и дори малки пластмасови и гумени играчки. Устройството ефективно елиминира патогенните бактерии. 

Критерии за избор на оборудване за отопление и стерилизация

В каталога на онлайн магазина можете да намерите посоченото оборудване на различни модели. Когато избирате най-добрия вариант, струва си да обърнете внимание на следните точки: 

  • материал от който е направен корпуса;

  • ниво на сигурност; 

  • капацитет на устройството. Броят на стандартните контейнери, които могат да се стерилизират едновременно. 

Съвременните стерилизатори за бебешки шишета се класифицират в домашни и мобилни. Домашните са по-функционални и с по-голям капацитет. Мобилните модели са подходящи за използване както у дома, така и в колата, което помага на майките да са по-гъвкави в разпределянето на своето време. Те могат да бъдат свързани към запалката на автомобила. Тези устройства са с компактни размери и имат  допълнителни аксесоари - например чанта. 

Ако имате нужда от стерилизатор за бебешки бутилки, изберете марката и модела. Каталогът съдържа продукти, които са подходящи за всекиго, спрямо нуждите и стила. Цената? Започвайки от 60 лв. - тя е изключително демократична. Всяка мама има възможността сама да оцени удобството от използване на стерилизатор.