Detski-magazin.com използва "бисквитки" ("курабийки", "cookies"), за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Бюлетин

Овлажнители

 • Комбинирането на дизайн и ефективност, Zephyr овлажнител на въздуха ви гарантира оптимално ниво на влажност в затворени помещения. Овлажнителя за възхуд е подгодящ както през по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

  138,00 лв
 • Овлажнител за деца с етерични масла. Идеален е за детска стая. С 10-часовия автономен режим на работа, овлажнителя Pommy гарантира, че вашето бебе ще има спокойни нощи. Неговият атрактивен дизайн и синя светлина ще успокои детето ви.

  132,00 лв
 • Работи със студена пара, като променя влажноста на въздуха.Капацитет на контейнера за вода - 3.5 литра. Йонизира въздуха. Притежава система за автоматично изключване.Овлажнителя за възхуд е подгодящ както през по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

  156,00 лв
 • New Vapolux овлажнител за въздух LANAFORM работи със студена пара и вграден влагомер, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух. Повишава нивото на влажността на въздуха.Овлажнителя за възхуд е подгодящ както по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

  228,00 лв