Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Верен съюзник на млада майка

 Отбиване от кърменето е сериозна стъпка, при която крехкото бебешко тяло се нуждае от повече грижи от всякога. На този етап родителите са изправени пред задачата да изберат качествена храна и аксесоари за хранене. Също толкова важно е спазването на определена температура на храната, която според педиатрите трябва да бъде 36,8-36,9 ° C. 

Преди храната за малки бебчета се е загрявала на водна баня или чрез потапяне на съда в предварително кипната вода. Всеки от представените методи отнема много време и не винаги е бил ефективен. След това за тези цели родителите започнали да използват микровълнови печки. Този метод опростил задачата, но има един съществен недостатък - прегряване или неравномерно нагряване.

С навлизането на научно-техническия прогрес животът на младите майки беше значително опростен, създадено е специално устройство - нагревател за бутилки. Това е компактно оборудване, което изпълнява функцията за затопляне и поддържане на температура в продължение на 20-60 минути (този показател зависи от техническите характеристики на всеки модел).

Какъв нагревател за бутилка да изберем? 

Посещавайки онлайн магазина, можете да закупите нагревател, който отговаря на вашите личните изисквания. Гамата е доста обширна. Това могат да бъдат устройства, които се различават по дизайн, цвят, метод и време за загряване, източник на енергия, капацитет и наличието на различни опции.

В България се наблюдава голямо търсене на универсалните нагреватели, които са идеално съвместими с детските съдове за хранене с различни форми и размери. В зависимост от източника на захранване, те могат да бъдат стационарни или мобилни. Последният тип включва оборудване, захранвано от батерии, както и такива с възможност за захранване от колата. Това е много удобно, защото ви позволява да пътувате с бебето си. Стационарните нагреватели за шишета са оборудвани с шнур и щепсел. За тяхната работа е необходимо да поставите устройството в близост до контакт. 

Не толкова отдавна многофункционалните дигитални продукти влязоха в продажба с огромен набор от параметри, които осигуряват бързо и безопасно загряване на бебешката храна. Новите уреди имат възможността автоматично да изчисляват времето, което трябва да отделите за затопляне, в зависимост от вида храна. За по-задълбочен контрол нагревателите са оборудвани с информационен цифров дисплей. 

Особености при използване на нагревател

Принципът на работа на нагревателя за шишета наподобява принципа на водна баня. Водата се пълни в подвижната купа и след това шишето се потапя. За да получите необходимата температура, просто трябва да се включи в контакта, задайте параметрите, натиснете бутона и изчакайте около 5-8 минути. Индикатор показва, че устройството работи. Когато температурата достигне зададеното ниво, индикаторът ще мига. Не забравяйте да проверите температурата на храната преди хранене. 

Посещавайки сайта Detski-magazin, можете да закупите висококачествен, абсолютно безопасен нагревател на достъпна цена. Поръчайте стоки от нас с безплатна доставка за цяла България при поръчка над 70 лв.