Detski-magazin.com използва "бисквитки" ("курабийки", "cookies"), за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Електрически стерилизатор 3-в-1 - комплект Виж по-голяма

Електрически стерилизатор 3-в-1 - комплект

179,00 лв

Продуктът вече не се произвежда

Цената е с включено ДДС.

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка. (Виж условията)

отстъпка при поръчка над 500лв

отстъпка при поръчка над 1000лв

Отстъпките са валидни за стоки, които НЕ са в промоция (виж повече)

1. Гъвкавост - В Стерилизатора се събират шишета с тесни и широки гърла (до 6 шишета 330ml), както и различни помпи за кърма и аксесоари.

2. Изключителна бързина и безопасност - Съдържанието се стерилизира само за 6 минути (след началото на изпаряване на водата) и уредът се самоизключва за допълнителна безопасност и пестене на енергия.

3. Ефективна стерилизация - Процесът е толкова ефективен, че убива до 99,9% от вредните микроби без участието на химикали. Аксесоарите остават стерилни до 24 часа, ако не се отваря капака.

Съдържание: 1бр. Голяма кошница, 1 бр. малка кошница, 2 бр. Шише 125ml PP с биберон 0м+, 2 бр. Шише 260ml PP с биберон 1м+, щипка за хващане

Няма клиентски коментари за момента.

Напишете отзив

* Задължителни полета

Вижте също
  • Инхалатор за бебета Omron DUOBABY NE-C301-E е инхалатор и назален аспиратор в едно.

    163,00 лв
  • Лесно измерване на теглото на бебето с електронна везна Chicco

    195,00 лв
  • Работи със студена пара, като променя влажноста на въздуха.Капацитет на контейнера за вода - 3.5 литра. Йонизира въздуха. Притежава система за автоматично изключване.Овлажнителя за възхуд е подгодящ както през по време на отоплителния зимен сезон, така и през горещите сухи летни дни.

    156,00 лв