Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се

Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1966 Pappasana Vapor Combo 2 1966

197,01 лв

Продуктът не е наличен, но скоро ще бъде

Въведе вашия email в полето по-долу, за да получите известие кога продуктът е наличен отново.

Изпрати ми известие, когато има наличност

1966

Гаранция за качеството

Връщане на продукт до 14 дни.

Безплатна доставка над 70лв.

10 години на пазара

Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1966 Pappasana Vapor Combo 2 e страхотен модел, с отлично качество, гарантирано от Nuvita и Detski-magazin.

Новият робот Nuvita 1966 Pappasana Vapor Combo 2 има следните функции:

- Готвене на пара

- Смилане и обработка на храната до желаната консистенция

- Размразяване

- Подтопляне на предварително приготвена храна

- Затопляне на твърди храни, бутилки и бурканчета

- Стерилизиране на шишета и аксесоари

Елегантен дизайн, подходяща за всички видове кухни. Светещият цифров дисплей позволява лесен достъп до желания тип програма и определяне желаното време за готвене според вида храна. Таймер до 30 минути.

Всеки процес може да се управлява самостоятелно или можете да използвате функцията "готвене на пара и пасиране" за да се получи автоматично гладка кремообразна смес за хранене на бебе.

Спестете време с помощта на "готвене на пара и пасиране", добавете съставки и натиснете бутона, за да получите бебешко пюре автоматично. Подходящ за всички видове храни. Ръководство на потребителя съдържа примерни времена за приготвяне на повечето основни хранителни продукти. Не е необходимо да използвате задушени храни, роботът ще направи това за вас, чрез сваляне на нова. По време на варенето на пара ножът стои в горна позиция. Когато храната е готова, той автоматично се спуска надолу. Лесно почистване благодарение на подвижни компоненти.

Единственият уред за готвене с достъп до контейнера за вода за лесено почистване от котлен камък.

Без BPA (бисфенол А) 6 в 1 уред за готвене PAPPASANA VAPOR COMBO 2 от NUVITA ще Ви помогне в подготовката на всички необходими хранения на бебето през целия ден. Готвенето на пара Ви позволява да подготвите храната естествено, запазвайки хранителните вещества, така необходими за растежа и запазването неподправени вкусове.

Тегло: 2 кг

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

* Задължителни полета