Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Покажи по-малко Покажи повече
Бюлетин

Детски шейни

Характеристики на детските шейни

Това едно от най-големите зимни забавления, възможност да се забавлявате и активно да прекарвате времето си, а също и удобно превозно средство, което позволява на родителите да ускорят движението по улиците. Те са добре познати в България, благодарение на климатичните условия, а производителите се стремят да разнообразят гамата от модели. Може да купите вариант за деца от шест месеца, и спрямо различни модификация, чак до юношеството. Това е един чудесен начин за семейна почивка: спускане от хълм няма да откажат дори и възрастните.

Можете да купите следните видове шейни за деца:

  • Обикновени;

  • Нормални с преместваща дръжка за родители;

  • Дървени;

  • Съвременни модели с волан (чук и гек);

  • Пластмасови, подходящи за спускания от планината.

Задавайки си въпроса, къде да купя детска шейна евтино и в добро състояние, родителите попадат на страниците на онлайн магазина и се сблъскват с проблема за избор. За да определите модела и да намерите най-добрият вариант, трябва да се вземат предвид някои особености:

Възраст. За децата до една година не е препоръчително да се вози в обикновен модел, тъй като тяхната координация на движенията още не е достатъчно развита, за да се задържи в седалка.

Управление. На родителите трябва да бъде удобно да возят бебето. Така че, след като проучите каталога в магазина, трябва да се определи височината на дръжките и местоположението им, както и наличието на дупки за въже. Ако детето вече може да управлява самостоятелно, то си заслужава да се обърне внимание на модели, изработени във формата на моторни шейни.

Цената. Детските шейни се различават по отношение на цените в зависимост от модела, материала за производство, популярността на марката, както и допълнителните екстри. Чрез изучаване на въпроса, колко струват шейните, е желателно да се обърне внимание и на техния размер и дизайн.

Едно е сигурно - забавлението, усмивките и прекараното време през зимата с вашето дете возейки се, е незаменимо. За децата тези моменти са незабравими и с удоволствие си ги спомнят дори и като по-възрастни.