Detski-magazin.com използва "бисквитки", за да е по-ефективно вашето изживяване на сайта. Повече информация Съгласявам се
Филтри
Производител
Бюлетин

Инхалатори

Детски инхалатори за лечебни процедури

За инхалиране при различни заболявания се използват модели, които са разработени за деца на различна възраст, включително за новородени. Такова устройство осигурява висококачествено и ефективно впръскване на лекарството (аерозол). За процедури, които могат да се извършват у дома, можете да закупите инхалатор в нашия онлайн магазин. Детските устройства работят безшумно, ефективно, имат удобна, безопасна и стабилна форма.

Характеристики на продуктите представени в магазина

При разработване на инхалатори за деца се вземат предвид възрастовите характеристики на тези пациенти. Това се отразява на формата и размера на някои части, както и на цялостния дизайн на конструкцията. В нашия каталог можете да изберете и купите модели, които са допълнително украсени с фигури на сладки животни. Тези модели създават благоприятна среда по време на процедурата.

Все пак най-важни са функционалните характеристики на устройствата, които трябва да осигурят ефективно лечение. Магазинът включи в категорията различни модели по предназначение. Това са ръчни, компресорни и ултразвукови инхалатори. При избора основният критерий е естеството на процедурите за лечение, които ще се извършват с помощта на устройството.

Предимства от закупуването на този тип продукт в нашия магазин

  • Екипа на detski-magazin.com е загрижен за здравето на децата и бихме искали да няма болни дечица. Поради тази причина се стараем да дадем възможно най-ниска цена на различните медицински изделия, които са специално проектирани за малките съкровища. Всеки детски инхалатор е сертифициран и ви позволява да провеждате лечебни процедури с комфорт за детето.

  • Магазинът предлага както закупуването на продукта, така и безплатна доставка за цяла България при покупка на стоки над определена сума.

  • Качествените продукти имат достъпна цена, което позволява на нашите клиенти да използват само безопасно медицинско оборудване и устройства в грижите за деца.

Асортимент в категорията

  • Компресорни

  • Ръчни

  • Ултразвукови